Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronald Koeman a acuzat arbitrajul după El Clasico: ”Nu înţeleg VAR-ul. Există doar decizii contra noastră. I-am spus asta arbitrului!”

Ronald Koeman a acuzat arbitrajul după El Clasico: ”Nu înţeleg VAR-ul. Există doar decizii contra noastră. I-am spus asta arbitrului!”

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid a triumfat în El Clasico şi a obţinut prima victorie pe Camp Nou după trei ani.

Ronald Koeman a trecut în revistă, după meci, ceea ce s-a întâmplat cu echipa sa. Tehnicianul olandez s-a declarat extrem de afectat de arbitraj:

”Am jucat bine, ne-am creat destul ocazii de gol. Chiar şi în repriza secundă am jucat bine, dar anumite decizii ale arbitrului nu le-am înţeles. Din punctul meu de vedere au influenţat clar rezultatul final al meciului. Până la acel penalty, noi am arătat mai bine. Nu înţeleg VAR-ul. Din câte văd, există VAR doar contra Barcelonei. Avem cinci meciuri şi nu am beneficiat încă de el. Cartonaşele de la Getafe...nu meritam să pierdem în acest fel” a tunat olandezul, după meci.

El a continuat să vorbească despre arbitraj şi VAR până la finalul conferinţei de presă: ”Pentru tine e penalty? Ok, pentru mine nu este. I-am şi zis asta arbitrului. Aştept să-mi explice cineva cum funcţionează VAR-ul în Spania. Niciodată în favoarea noastră. Nici la penalty-ul lui Messi la Sevilla, nici la cele două roşii de la Getafe. Eu întreb doar de ce există VAR contra Barcelonei, atât!” a mai spus Ronald Koeman, după meciul cu Real Madrid.

Barcelona - Real Madrid 1-3. El Clasico resuscitează Madridul! Victorie pe Camp Nou pentru Zidane şi ai săi VIDEO

FC Barcelona a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Spaniei. Învingătorii au marcat prin Valverde ‘5, Ramos ’63 (penalti) şi Modric ’90.

Pentru FC Barcelona a înscris Ansu Fati, în minutul 8.

La 17 ani şi 359 de zile, Fati a devenit cel mai tânăr marcator în El Clasico din LaLiga. Anterior, recordul era deţinut de Raul, care a înscris la vârsta de 18 ani şi 95 de zile.

Afla mai multe despre: ronald koeman 

viewscnt
Articole similare