Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo o avertizează pe Real Madrid: ”Bayern este o echipă mare, calificarea nu este jucată”

Ronaldo o avertizează pe Real Madrid: ”Bayern este o echipă mare, calificarea nu este jucată”
Comentarii

Fostul star al lui Real Madrid, legendarul Ronaldo, a vorbit pe marginea mai multor subiecte sportive la o televiziune spaniolă. Brazilianul crede că returul semifinalei de Champions League dintre Real Madrid şi Bayern Munchen va fi un meci periculos, în care nemţii pot întoarce scorul.

“Nu voi fi prezent la meci pentru că aş avea foarte mari emoţii. Vreau să văd meciul acasă pentru a mă putea controla mai bine. Bayern este o echipă mare, calificarea nu este jucată. Orice jucător de la ei poate provoca pericol pentru Real Madrid. Va fi un meci dificil”, a declarat brazilianul. El a mai adăugat că este încântat de ideea că spaniolii pot câştiga al treilea trofeu Champions League consecutiv şi că nu crede că acest record va fi egalat prea curând.

“Sunt mândru că port numele lui Real Madrid în jurul lumii. Am petrecut o perioadă minunată în Madrid şi încă iubesc clubul. În acest an am fost în Australia, unde m-am ocupat de un proiect care are legătură cu Real Madrid şi a fost o călătorie fantastică”, a mărturisit Ronaldo, care a avut doar cuvinte de laudă pentru Zinedine Zidane. “Sunt şi voi fi un mare admirator al lui Zidane. Mă bucur pentru că l-am putut urmări mult timp, chiar şi când era la echipa de tineret l-am vizitat. Cariera lui a început şi merge bine, merită fiecare minut din ceea ce face.”

Afla mai multe despre: real madridbayern 

viewscnt
Articole similare