Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ruben Dias, cel mai bun jucător al sezonului în Premier League. Reacţia lui Mourinho: ”E cel mai bun din lume la ora asta”

Ruben Dias, cel mai bun jucător al sezonului în Premier League. Reacţia lui Mourinho: ”E cel mai bun din lume la ora asta”

Premier League

Comentarii

Ruben Dias a fost declarat cel mai bun jucător al sezonului în Premier League

Jucătorul portughez Ruben Dias a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului în Anglia, el fiind votat de jucătorii din campionatul Angliei.

Ruben Dias (24 de ani) evoluează la Manchester City din vara trecută, după ce a fost transferat pentru aproximativ 65 de milioane de lire sterline.

În analiza sa din The Sun, în care a vorbit despre şansele echipelor la câştigarea turneului final al Euro 2020, Jose Mourinho, fost adversar al lui Ruben Dias în perioada în care o antrena pe Tottenham, a vorbit la superlativ despre fundaşul lui Manchester City: ”La această oră este cel mai bun fundaş din lume” a subliniat portughezul.

Pe numele său complet Rúben dos Santos Gato Alves Dias, portughezul născut la Amadora a costat-o pe Manchester City 68 de milioane de euro, fiind unul dintre cei mai scumpi fundaşi transferaţi vreodată în Europa.

În sezonul său de debut pentru Manchester City a evoluat în 50 de meciuri şi a marcat un gol. Dias are 27 de meciuri în prima reprezentativă a Portugaliei şi două goluri marcate. El se anunţă una dintre piesele cheie ale lusitanilor la turneul final.

Manchester City a cucerit mai toate premiile care contează. Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului în Anglia, în timp ce Phil Foden a fost declarat cel mai bun tânăr jucător al sezonului. Erik Lamela de la Tottenham a primit premiul pentru cel mai frumos gol al sezonului, pentru reuşita sa din derby-ul cu Arsenal.

sursa foto: The Athletic

Afla mai multe despre: ruben diasmanchester cityjose mourinho 

viewscnt
Articole similare