Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a accidentat chiar când urma să se transfere de la FCSB, acum a revenit şi este în continuare optimist: ”Vreau să joc fotbal de plăcere”

S-a accidentat chiar când urma să se transfere de la FCSB, acum a revenit şi este în continuare optimist: ”Vreau să joc fotbal de plăcere”

Superliga

Comentarii

Lucian Filip a revenit după o nouă accidentare serioasă, dar spune că este în continuare motivat să joace fotbal. Mijlocaşul de 29 de ani s-a accidentat în timpul meciului cu Mlada Boleslav, din prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League.

Cariera lui Lucian Filip a fost urmărită de mult ghinion. Mijlocaşul de 29 de ani s-a confruntat de-a lungul timpului cu accidentări foarte grave şi a lipsit foarte mult timp de pe teren. Când îşi reintrase în formă, la începutul acestui sezon, Filip s-a lovit din nou. S-a întâmplat în turul cu Mlasa, din Europa League şi după acea partidă ar fi urmat să se transfere în Rusia. Afacerea a picat însă şi Gigi Becali chiar l-a acuzat atunci că s-a dat lovit, pentru a nu pierde transferul.

Însă accidentarea lui Lucian Filip a fost serioasă şi abia acum a reuşit să revină. În ciuda problemelor pe care le-a avut de-a lungul carierei, spune că este în continuare motivat să joace fotbal:

”Mă simt bine. Mă bucur că am revenit alături de colegii mei. A fost o accidentare, dar nu se compară cu cele pe care le-am avut înainte. (Mai ai putere să lupţi să joci în continuare?) Da, normal. Cât timp am acordul medicului, am rămas la fel de motivat şi vreau să joc fotbal de plăcere.

(Cum ai trecut peste acea perioadă sau peste ratarea transferului?) A fost vorba de un transfer în acea perioadă. Prima săptămână a fost mai grea, până am realizat ce mi s-a întâmplat. Când te aştepţi să se întâmple un lucru şi se întâmplă cu totul altceva, trecerea e destul de grea. Asta e viaţa, sunt sigur că Dumnezeu are pregătit ceva mai bun pentru mine.

(Ai vorbit atunci cu patronul? Era foarte supărat et acuzase că te-ai dat puţin lovit) Nu m-am supărat, pentru că ştiam că adevărul va ieşi al iveală. Nu m-am gândit nicodată la asta, chiar dacă era ultimul meci pentru mine. Ca dovadă, în acea fază nu m-am menajat, am intrat să apăr interesele echipei.

(Mai poţi obţine transferul? Eşti foarte vechi la echipă... îţi doreşti o nouă provocare?) Deocamdată, îmi doresc să îmi găsesc forma sportivă, să prind din nou postul de titular, că în acest moment e o concurenţă destul de mare, echipa a avut rezultate bune şi nu se ştie niciodată. Cât timp sunt apt şi joc sunt sigur că va veni şi un transfer”,
a declarat Lucian Filip.


 

Afla mai multe despre: lucian filip 

viewscnt
Articole similare