Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat câţi bani poate să cheltuie Real Madrid în această vară. Veste proastă pentru suporterii madrilenilor

 S-a aflat câţi bani poate să cheltuie Real Madrid în această vară. Veste proastă pentru suporterii madrilenilor

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă oferă detalii despre campania de achiziţii a celor de la Real Madrid.

Perioada de transferuri de la Madrid se anunţă extrem de agitată. Transferul lui David Alaba a încurcat cumva, paradoxal, planurile formaţiei madrilene.

Venit liber de contract, pe un salariu foarte mare, Alaba este până acum mutarea verii pentru Real Madrid şi ar putea rămâne singura importantă

MARCA dezvăluie că Real Madrid nu va investi mai mult de 150 de milioane de euro în transferuri, astfel că Florentino Perez vrea ca Mbappe sau Haaland să fie mutarea galactică la care visează toţi fanii. Transferurile celor doi sunt foarte complicate şi se complică şi mai mult pentru că Real Madrid nu poate cheltui mai mult de 150 de milioane de euro. Este o sumă pentru care madrilenii, cu noroc şi negocieri intense, l-ar putea obţine doar pe Kylian Mbappe.

În contextul dat, Carlo Ancelotti nu ar putea transferat nici măcar un fundaş, dar nici un mijlocaş de pe lista dorită. Jesus Vallejo ar urma să revină la prima echipă şi să acopere o eventuală plecare a lui Ramos sau Varane. Antonio Blanco va fi de asemenea promovat la prima echipă, el urmând a fi un mijlocaş în plus în lotul madrilenilor.

Singura pistă reală pentru Los Blancos este Kylian Mbappe, al cărui transfer însă este foarte complicat din cauza clubului de care aparţine. PSG este însă constrânsă să negocieze cu Real Madrid sau riscă să-l piardă gratis în vara viitoare pe starul său.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridmbappetransferuri 

viewscnt
Articole similare