Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dat verdictul după Craiova - FCSB! ”E cel mai bun fotbalist din România, indiferent ce spune lumea!”

S-a dat verdictul după Craiova - FCSB! ”E cel mai bun fotbalist din România, indiferent ce spune lumea!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional, în care gazdele au condus cu 1-0 şi bucureştenii au marcat ultimul gol în minutul 90+1.

După meci, fostul preşedinte de la LPF, Dumitru Dragomir, a dat verdictul şi a spus cine este cel mai bun jucător din Liga 1. Mai mult decât atât, el susţine că schimbările din meci au fost ”ordonate” de patronul echipei, Gigi Becali. 

”E cel mai bun fotbalist din România, indiferent ce spune lumea!”

”Părerea mea este că a fost cea mai bună repriză a acestui campionat, cea secundă. Au jucat bine. Şi când Tănase joacă prost, echipa lui câştigă! E cel mai bun fotbalist din România, indiferent ce spune lumea.

Din ambele echipe ale Craiovei, nu poţi să faci o echipă de locul 4! Antrenorii sunt buni, jucătorii, mai puţin. Degeaba sperau la titlu. Ei au 2-3 tineri care ar trebui să joace titulari, sunt talentaţi. Mă refer la Cîmpanu, la Căpăţînă, la Baiaram. Ar putea să meargă pe mai mulţi tineri”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit GSP.

După această înfrângere, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 28 de puncte, după 17 etape jucate. FCSB ocupă locul 2 în clasament, cu 37 de puncte, după 17 etape jucate, fiind la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are un meci mai puţin jucat. 

Afla mai multe despre: liga 1-fcsb-tănase-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare