Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a despărţit de Dinamo şi dă tot din casă: ”Şi-a bătut joc de noi! Niciodată nu am întâlnit o asemenea situaţie”

S-a despărţit de Dinamo şi dă tot din casă: ”Şi-a bătut joc de noi! Niciodată nu am întâlnit o asemenea situaţie”

Superliga

Comentarii

Rene Roman Hinojo s-a despărţit de Dinamo din cauza întârzierilor salariale şi s-a arătat extrem de nemulţumit de felul cum a fost tratat la clubul din România.

Portarul de 37 de ani a povestit pentru GSP.ro cum a fost înselat de Pablo Cortacero, care face promisiuni peste promisiuni şi nu se ţine de cuvânt, iar echipa are de suferit. 

De plecat din România, ştie toată lumea că am plecat. Nu am negociat cu nimeni despre salariile restante, despre plăţi, doar o singură, repet o singură, discuţie cu cei de la DDB înainte de a părăsi România. Ei au vrut să-mi plătească o singură lună de salariu, iar eu am spus "nu".  Am avocaţi care se ocupă de aceste detalii. Eu chiar vreau să se ajungă la o înţelegere să fie bine pentru toată lumea. Vreau să precizez aceste lucruri fiindcă au apărut multe minciuni legate de numele meu, iar fanii mă înjură degeaba. Eu nu am cerut şi nu voi cere niciodată toţi banii din contract, un an şi jumătate!” a povestit portarul pentru sursa citată.

Extrem de revoltat pe Cortacero, Hinojo, după ce s-a despărţit de Dinamo, a declarat: „Ne-a înşelat pe toţi! Şi-a bătut joc. Am lăsat tot ca să vin în România, să ader la proiectul propus de el. Mai aveam un an de contract la Almeria, unde eram căpitan de echipă. Soţia şi-a lăsat serviciul ca să mă însoţească la Bucureşti. Doamne, niciodată n-am întâlnit o asemenea situaţie!  Noi chiar am fost fericiţi să locuim în România, în Bucureşti. Păcat de toată situaţia creată, care mi-a lăsat un gust amar”. 

„Câinii” vor juca următorul meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1, miercuri, 13 ianuarie, împotriva echipei FC Hermannstadt, de la ora 19:00. 

  • 11 echipe a strâns în CV portarul: Portuense, Betis, Estepona, Cacereno, Cartagena, Barakaldo, Jaen, Llagostera, Girona, Almeria şi Ponferradina
 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare