Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a format la Real Madrid şi Barcelona, a jucat la FCSB şi nu vrea să renunţe: ”Mulţi mă dau ca terminat, dar oamenii nu ştiu ce i se întâmplă unui jucător”

S-a format la Real Madrid şi Barcelona, a jucat la FCSB şi nu vrea să renunţe: ”Mulţi mă dau ca terminat, dar oamenii nu ştiu ce i se întâmplă unui jucător”

Superliga

Comentarii

Thaer Bawab, 34 de ani, a făcut cu Hermannstadt cel mai bun meci al său în tricoul Concordiei Chiajna, meci terminat 2-2. Fostul atacant al FCSB-ului a înscris un gol şi a fost foarte implicat în acţiunile ofensive ale echipei sale. Bawab este însă dezamăgit că mulţi îl consideră ”terminat”.

Bawab a făcut un meci excelent pentru Chiajna, în egalul cu Hermannstadt şi spune că se simte în continuare foarte bine fizic, deşi mulţi nu mai au încredere în calităţile sale:

”Ştiu că sunt mulţi care mă dau ca terminat. Oamenii judecă în teren şi normal că nu ştiu tot ce i se poate întâmpla unui jucător în viaţă, pe teren, în club. Eu pot să zic sincer că mă simt fizic foarte bine şi mai am mult chef de fotbal încă”, a declarat Bawab.

Evoluţia bună a fost subliniată şi de Adrian Falub, antrenorul Concordiei Chiajna: ”A marcat un gol frumos. E un jucător care are calităţi. El trebuie să înţeleagă că el poate să facă multe lucruri bune, la calităţile pe care le are, din zonă centrală. Nu... dacă iese foarte mult în zonă laterală, atunci va fi dificil pentru el. E un jucător util, de ultimă pasă, de acţiune individuală, dar trebuie să le facă toate astea din zonă centrală. Dar eu sunt mulţumit, pentru că e primul meci care l-a jucat bine pentru echipă”.

Până să ajungă la Chiajna, Bawab a jucat în România pentru Gloria Bistriţa, Gaz Metan, Craiova, FCSB şi Dinamo. Interesant este că s-a format la Real Madrid şi a trecut apoi la echipa secundă a Barcelonei.

Afla mai multe despre: bawabchiajna 

viewscnt
Articole similare