Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a încheiat sezonul regulat din NBA! Ce performanţe au reuşit LeBron şi Westbrook. Sâmbătă începe play-off-ul!

S-a încheiat sezonul regulat din NBA! Ce performanţe au reuşit LeBron şi Westbrook. Sâmbătă începe play-off-ul!galerie foto

NBA

Comentarii

Sezonul regulat din NBA a luat sfârşit, iar Houston Rockets şi Toronto Raptors sunt câştigătoarele celor două Conferinţe. Performerii anului au fost LeBron James, Russell Westbrook şi James Harden. Cele mai tari meciuri vor putea fi urmărite în EXCLUSIVITATE în ţara noastră pe canalele Telekom Sport.

Aflat în al 15-lea sezon al carierei, LeBron nu dă deloc semne de oboseală şi, pentru prima dată de când a intrat în NBA, a evoluat în toate cele 82 de meciuri ale stagiunii. În schimb, Russell Westbrook, starul lui OKC, a bifat pentru al doilea an la rând medii de triple-double pentru întreg sezonul.

Cele mai mari şanse de a câştiga titlul de MVP al sezonului regulat le are însă James Harden. Acesta şi-a condus imperial echipa spre primul loc în Conferinţa de Vest, Rockets obţinând 65 de victorii în 82 de partide.

Play-off-ul începe sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2, cu duelul Golden State - San Antonio Spurs. Fiecare echipă nu poate conta pe vedeta sa. De la campioni lipseşte Stephen Curry, în timp ce de la texani absentează Kawhi Leonard.

Cleveland dispută prima serie cu Indiana Pacers, franciză pe care a întâlnit-o deseori în play-off în ultimii ani. Prima partidă are loc duminică, de la ora 22:30, în direct la Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: lebron jamesrussell westbrooknbasezon regulatplay-off 

viewscnt
Articole similare