Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a născut a doua oară! Diagnosticat cu cancer, un jucător de la Manchester United e pregătit acum să joace în Europa League

S-a născut a doua oară! Diagnosticat cu cancer, un jucător de la Manchester United e pregătit acum să joace în Europa Leaguegalerie foto

Manchester United

Comentarii

Joacă pentru „Diavolii Roşii”, dar îngerii au fost de partea lui. Puştiul de 19 ani al lui Manchester United, Max Taylor, a fost inclus de Ole Gunnar Solskjaer în lotul deplasat pentru confruntarea de joi, cu Astana. În urmă cu nouă luni, fundaşul englez începea tratamentul de vindecare a cancerului.

Max Taylor a aflat că are cancer în luna februarie a acestui an, moment în care a început imediat tratamentul de chimioterapie. Din 2014 la clubul de pe Old Trafford, fundaşul englez a revenit la antrenamentele echipei sub 23 de ani a lui United după doar şapte luni.

Taylor continuă însă tratamentul la care a răspuns extrem de bine datorită faptului că boala a fost descoperită în stare incipientă. Puştiul a primit o veste uriaşă înaintea meciului pe care Man United îl va disputa în Europa League la Astana. A fost inclus în lotul depalsat de Solskjaer în Kazahstan.

Alături de Taylor vor face parte din lot şi alţi fotbalişti tineri precum James Garner (18 ani), Mason Greenwood (18 ani) şi Dylan Levitt (19 ani). În Kazahstan va fi prezent şi antrenorul echipei de tineret a lui United, Nicky Butt. 

  • Astana - Manchester United va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1, joi, de la ora 17:50

 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedcancermax taylor 

viewscnt
Articole similare