Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a supărat Şumudică: ”Sunt foarte deprimat!” Antrenorul român le-a reamintit turcilor cine este Kayserispor

S-a supărat Şumudică: ”Sunt foarte deprimat!” Antrenorul român le-a reamintit turcilor cine este Kayserispor

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a fost eliminată din Cupa Turciei după ce a fost învinsă cu 3-2 la general de Akhisarspor. Marius Şumudică spune că forma echipei îi dă dureri de cap, dar pe de altă parte caută scuze.

Kayserispor a fost revelaţia primei părţi a sezonului din Turcia şi a fost în cărţi chiar şi pentru podium. Însă în acest an pare într-o evidentă scădere de formă, deşi în iarnă au fost făcute câteva transferuri. Kayserispor are doar două victorii în ultimele şase meciuri oficiale, dintre care una este în Cupa Turciei.

Miercuri seară, Kayserispor a părăsit şi Cupa, după ce a făcut egal cu Akhisarspor. În tur, pierduse cu 1-0. Şumudică spune că nu înţelege de ce toată lumea aştepta o calificare, în condiţii în care echipe mult mai puternice au părăsit competiţia în primele tururi. În plus, Şumudică le-a reamintit turcilor că echipa pe care o conduce s-a bătut la retrogradare în sezonul trecut:

”Sunt foarte deprimat, dar am o nelămurire, că văd că toată lumea se pricepe la fotbal în Turcia şi respect asta. Dacă am fi fost eliminaţi de Vanspor sau Eyupspor, nimeni nu spunea nimic. Multe echipe mari au fost eliminate înaintea noastră. Am fost în formă bună anul trecut, suntem pe locul 5 în campionat, mulţi îşi doresc titlul. Dar este foarte greu să câştigi cupa şi campionatul cu o echipă care anul trecut a terminat pe 15. Nu am o baghetă magică, nu pot să o transform într-o echipă mare în 3-4 luni de muncă. Nu am avut obiectiv să câştigăm Cupa. Când am venit aici, mi-am dorit ca echipa să joace un fotbal frumos. Apoi, ne-am schimbat obiectivul de pe o zi pe alta. Eu mi-am propus să terminăm în primele 8. Acum suntem pe locul 5, am avut rezultate foarte bune, sper să mergem în cupele europene şi, dacă fanii vor mai mult, le cer scuze”, a declarat Marius Şumudică, potrivit milliyet.com.tr.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporcupa turciei 

viewscnt
Articole similare