Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat! Becali INTERZICE un titular: "Ne-a curăţat! Doarme pe teren!" Cine intră în primul 11 şi transferul încercat de urgenţă de FCSB

S-a terminat! Becali INTERZICE un titular: "Ne-a curăţat! Doarme pe teren!" Cine intră în primul 11 şi transferul încercat de urgenţă de FCSB

Superliga

Comentarii

Meciul de la Călăraşi i-a fost fatal lui Cristian Bălgrădean, după ce portarul FCSB a greşit la golul egalizator al Dunării.

Dunărea - FCSB s-a terminat egal, scor 1-1, după ce Bălgrădean a greşit o pasă şi le-a oferit gazdelor şansa egalării (Vezi mai jos faza).

Portarul de 30 de ani a fost criticat dur de Gigi Becali la finalul partidei, iar astăzi acesta a anunţat că de acum înainte Bălgrădean nu va mai fi titular.

Încă trei transferuri pentru FCSB: portar şi doi fundaşi

Andrei Vlad va fi folosit de acum înainte, iar Becali începe căutările pentru transferul unui nou portar.

Becali spune că va încerca să transfere de urgenţă un goalkeeper şi doi fundaşi centrali, iar până în momentul în care va reuşi aceste mutări, tânărul portar venit de la Craiova va fi folosit de Teja.

În pole-position pentru un transfer la FCSB s-a aflat în această iarnă Răzvan Pleşca, de la Gaz Metan Mediaş, însă mutarea a fost amânată pentru perioada de transferuri din vară. Totuşi, în condiţiile în care Becali nu vrea să se bazeze pe Bălgrădean de acum înainte, nu e exclus ca FCSB să redeschidă negocierile cu echipa lui Edi Iordănescu.

"Cică Bălgrădean e cel mai bun portar... Când ne-a fost lumea mai dragă ne-a curăţat. Un portar şi doi fundaşi centrali, asta trebuie să luăm noi! Repede, repede, urgent că n-avem cu cine să jucăm. Până atunci o să apere Vlad şi gata! Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poarta. Pai, ce, ai autism!? Înseamnă că te gândeşti la cai verzi pe pereţi. E prea multă debandadă... Cine vrea şi cine nu vrea dă gol Stelei!", a declarat Gigi Becali pentru PRO TV.

14 este numărul partidelor în care Bălgrădean a ţinut poarta intactă la FCSB

37 de meciuri a jucat Bălgrădean pentru FCSB şi a primit 35 de goluri

15.000 de euro este salariul lunar al lui Bălgrădean la FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalitransferbalgradean 

viewscnt
Articole similare