Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au schimbat lucrurile la Barcelona? Un jucător crescut în La Masia, atac dur la adresa clubului: ”Credeam că lucrurile stau altfel”

S-au schimbat lucrurile la Barcelona? Un jucător crescut în La Masia, atac dur la adresa clubului: ”Credeam că lucrurile stau altfel”

FC Barcelona

Comentarii

Marc Cucurella a vorbit joi într-o conferinţă despre faptul că la FC Barcelona nu i s-au dat prea multe şanse de joc.

În ciuda faptului că în Spania se spune că Barcelona pune foarte mult preţ pe La Masia, academia clubului, Cucurella a subliniat lipsa de sprijin de care s-a lovit la echipa sa de suflet:

”Cred că la Barcelona, care este un club uriaş, cel mai important este să câştigi. Poate din acest motiv, nu mai există deloc răbdare. Eu, în calitate de jucător crescut acolo, simt că nu am primit oportunităţile pe care le meritam. Îmi pare rău, pentru că sincer, credeam că la acest club juniorii primesc un altfel de tratament. Până la urmă însă, în fotbal este important să câştigi. Probabil mai important decât să ai răbdare să-ţi creşti jucătorii” a spus Cucurella.

Barcelona nu l-a păstrat pe Cucurella, fundaş crescut de către clubul blaugrana, dar a plătit 20 de milioane de euro pentru Junior Firpo de la Betis Sevilla. Barcelona joacă acum chiar contra lui Getafe, echipă la care joacă Cucurella. Partida va fi în direct la Telekom Sport, duminică de la ora 17:00: ”Este un meci special pentru mine, pentru că am fost mulţi ani acolo. Să joci pe un stadion precum Camp Nou este într-adevăr ceva special. Noi suntem pregătiţi şi cred că vom face un meci bun” a mărturisit Cucurella.

Marc Cucurella Saseta a jucat 6 ani pentru Espanyol la juniori şi alţi 5 pentru FC Barcelona. La echipa mare a clubului a jucat un singur meci în Cupa Spaniei. S-a transferat la Eibar şi mai apoi la Getafe. Sub comanda lui Pepe Bordalas, Cucurella joacă excelent şi are deja 28 de meciuri în tricoul ”azulonilor”. În palmaresul său intră o Copa del Rey câştigată în 2017-2018 cu FC Barcelona.

Afla mai multe despre: marc cucurellabarcelonagetafe 

viewscnt
Articole similare