Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sancţiuni dure pentru Craiova: Bancu, OUT, trei meciuri! Cum a fost pedepsit Silvian Cristescu

Sancţiuni dure pentru Craiova: Bancu, OUT, trei meciuri! Cum a fost pedepsit Silvian Cristescu

Superliga

Comentarii

După haosul de la meciul Craiova - Botoşani 2-3, Nicuşor Bancu, care încasase un cartonaş roşu, şi Silvian Cristescu, care a avut o ieşire nervoasă în tribune, şi-au aflat sancţiunile.

În cursul zilei de miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a decis pedepsele pe care le vor încasa Nicuşor Bancu şi Silvian Cristescu, pentru comportamentul nesportiv din înfrângerea cu Botoşani. Căpitanul Craiovei a primit o suspendare de trei etape şi o amendă de 7000 de lei, însă pedeapsa lui Cristescu a fost una mult mai gravă.

Sancţiuni dure pentru Craiova!

Oficialul clubului oltean, după ieşirea greţoasă şi abolut inexplicabilă, a fost suspendat timp de patru luni şi amendat dublu faţa de Bancu, cu 14000 de lei. Cele două sancţinui decise de Comisia de Disciplină sunt unele extrem de severe, însă comportamentul celor doi nu avea ce căuta pe un stadion de fotbal, sau oriunde în societate.

Astfel, Nicuşor Bancu, om de bază şi căpitan al Craiovei, va lipsi pentru aproape tot restul play-off-ului, la partidele cu Viitorul Pandurii, în Cupă şi CFR, acasă şi FCSB, în deplasare, în campionat. De cealaltă parte, Silvian Crsitescu nu va putea reveni pe stadion până în toamna acestui an.

VIDEO | Rezumatul partidei şi ieşirea lui Cristescu

Afla mai multe despre: craiovacraiova botoşanisuspendări craiova botoşaniunivesitatea craiovafc botoşanisilvian cristescunicuşor bancu 

viewscnt
Articole similare