Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru Mourinho. În câteva ore de la demitere, are pe masă o super ofertă de la un gigant

Şansă nesperată pentru Mourinho. În câteva ore de la demitere, are pe masă o super ofertă de la un gigant

Fotbal

Comentarii

Antrenorul Jose Mourinho a fost concediat de Manchester United, a anunţat, marţi dimineaţă, gruparea engleză. Tehnicianul portughez se desparte de Diavoli după doi ani şi jumătate. Dar portughezul, nu duce lipsă de oferte.

Inter Milano îl aşteaptă oricând să preia din nou frâiele echipei. Însă marea surpriză vine din altă parte. Destituit de Manchester United, portughezul s-ar putea întoarce la Real Madrid, anunţă The Independent. Iar lucrurile se leagă.

Mourinho a fost mereu favoritul lui Florentino Perez. ”A fost cel mai bun antrenor pe care l-am avut” ar fi spus mai marele madrilenilor, în 2016. Perez l-ar fi dorit pe Mourinho şi după demiterea lui Lopetegui, considerându-l antrenorul potrivit pentru a reconstrui Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Nu s-a putut, pentru că ar fi trebuit să plătească o suma uriaşă pentru a-l ”smulge” de pe Old Trafford.

Odată demis de ”diavoli”, portughezul are acum uşile deschise spre Madrid. Iar Eduardo Inda, redactorul şef de la OK Diario explică: ”Oficialii blanco sunt dezamăgiţi de Solari. Înfrângerile cu Eibar şi ŢSKA Moscova i-au pecetluit soarta antrenorului promovat de la Castilla. Argentinianul va rămâne până în vară, dar va fi demis la finalul sezonului” scrie Inda.

 

 

Până în vară va aştepta şi Mourinho, care susţin englezii ar fi fost deja contactat de Real Madrid. N-a fost vorba de o propunere ci de un telefon de curtoazie. Portughezul s-ar fi arătat încântat, iar singurul lucru care îl îndepărtează momentan de Madrid este relaţia rece pe care o are cu unii dintre liderii vestiarului madrilen, în frunte cu Sergio Ramos. 

  • 3 ani a pregătit-o Mourinho pe Real Madrid
  • 3 trofee a câştigat pe Bernabeu
  • Din 178 de meciuri a pierdut doar 22
  • 71.9% este procentajul victoriilor la Real
  • A câştigat titlul cu 100 de puncte şi record de goluri
  • A dus Real Madrid în 3 semifinale consecutiv de UCL, după 8 ani în care ”albii” nu trecuseră de optimi

Afla mai multe despre: real madridjose mourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare