Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru după ratarea calificării! VIDEO | Spaniolii au sărit să-l bată pe românul Vlad Iordăchescu, arbitrul partidei cu Belgia

Scandal monstru după ratarea calificării! VIDEO | Spaniolii au sărit să-l bată pe românul Vlad Iordăchescu, arbitrul partidei cu Belgiagalerie foto

Rugby

Comentarii

Rezultat bombă înregistrat de Spania în deplasarea din Belgia. Ibericii au pierdut, scor 10-18, şi încheie Rugby Europe International Championship pe locul 3, cu 13 puncte, unul mai puţin decât România (14), care a pierdut previzibil în Georgia.

  • Meciul Belgia - Spania 18-10 a fost condus de românul Vlad Iordăchescu

Spaniolii nici nu concepeau să plece din Belgia fără toate punctele puse în joc, însă meciul de la Bruxelles nu a curs deloc cum se aşteptau, iar cu 10 minute înainte de final Belgia conducea cu 15-0.

Spania a revenit la 15-10, însă o lovitură de pedeapsă transformată de gazde a "închis" meciul. Partida s-a terminat cu mulţi nervi din partea oaspeţilor, care vor fi acum nevoiţi să joace în play-off-ul pentru calificarea la CM 2019, în timp ce România s-a calificat direct la Mondial.

Spaniolii şi-au vărsat nervii pe arbitrul român Vlad Iordăchescu şi chiar au sărit să-l bată pe acesta, imediat după ultimul fluier al partidei.



Şi jurnaliştii spanioli de la AS au evidenţiat în mai multe rânduri că partida e condusă de un român, dar şi deciziile luate de acesta împotriva naţionalei Spaniei.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniaspaniabelgiarugby 

viewscnt
Articole similare