Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări de antrenori în La Liga. Cine a preluat Deportivo Alaves şi ce fost antrenor de la Real Madrid discută cu Betis

Schimbări de antrenori în La Liga. Cine a preluat Deportivo Alaves şi ce fost antrenor de la Real Madrid discută cu Betis

La Liga

Comentarii

Deportivo Alaves şi Abelardo Fernandez au anunţat că au ajuns la un acord pentru ruperea contractului. La Sevilla, Betis a renunţat la serviciile lui Quique Setien, în timp ce FC Sevilla, rivala locală îşi caută un nou antrenor.

Abelardo a plecat de la Deportivo Alaves şi ar putea ajunge chiar la Betis. Tehnicianul spaniol este dorit însă şi în Championship, dar şi pe banca tehnică a naţionalei Spaniei, în cazul în care Luis Enrique va decide până la urmă să renunţe la postul de selecţioner al Spaniei.

În locul lui Abelardo, la Deportivo Alaves vine Asier Garitano, un tehnician de origine bască, în vârstă de 49 de ani. El a fost demis în plin sezon de la Real Sociedad, dar a făcut senzaţie pe banca tehnică a celor de la Leganes, până în 2018.

 

 

Betis Sevilla, care a renunţat în mod surprinzător la serviciile lui Quique Setien, negociază conform presei spaniole cu Julen Lopetegui, fostul antrenor de la Real Madrid şi al naţionalei Spaniei. Pe lista andaluzilor se află şi Marcelo Bielsa, conform celor mai noi informaţii din presa locală.

La rivala locală, FC Sevilla, apele sunt destul de agitate. Din sezonul viitor este clar că echipa va avea un nou antrenor, iar Monchi, revenit şi el pe Ramon Sanchez Pizjuan l-ar dori pe Marcelo Gallardo, tehnicianul formaţiei River Plate. Presa din Spania vehiculează chiar şi varianta Eusebio di Francesco, tehnician care a lucrat cu Monchi la AS Roma. 

Afla mai multe despre: asier garitanojulen lopetegui 

viewscnt
Articole similare