Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui de Ligt! Luni va avea loc vizita medicală la noua echipă. Toate detaliile mutării

Se face transferul lui de Ligt! Luni va avea loc vizita medicală la noua echipă. Toate detaliile mutării

Juventus

Comentarii

Plecarea lui Matthijs de Ligt (19 ani) de la Ajax Amsterdam este ca şi făcută. Ultimele informaţii din presa internaţională indică faptul că olandezul va face luni vizita medicală la noua sa echipă.

Gazzetta dello Sport scrie că transferul lui Matthijs de Ligt de la Ajax la Juventus Torino a fost rezolvat, după negocieri-maraton, care s-au întins mult în noaptea de sâmbătă spre duminică. Căpitanul lui Ajax va pleca de la Amsterdam şi urmează să facă luni vizita medicală la noua sa echipă. Este de aşteptat ca şi prezentarea oficială să aibă loc în următoarele zile. 

70 de milioane de euro este suma pe care o vor plăti cei de la Juventus pentru unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume, susţine sursa menţionată anterior. De Ligt, "plimbat" şi pe la echipe precum Barcelona, PSG sau Manchester United, nu era sigur pe decizia de a accepta oferta de la Juventus, din cauza modului în care priveşte Maurizio Sarri fotbalul, mai multe detalii AICI

  • 55 de meciuri a jucat olandezul sezonul trecut în toate competiţiile
  • 75 de milioane de euro este cota fotbalistului 

Chiar dacă Andrea Barzagli s-a retras la finalul stagiunii, Juventus are în continuare o apărare bătrână cu Leonardo Bonucci (32 de ani), Georgio Chiellini (34 de ani). Singura soluţie tânără din centrul defensivei este Daniele Rugani, în vârstă de 24 de ani. 

Iniţial De Ligt trebuia să ia o decizie după ce s-a întors din vacanţa petrecută alături de iubita lui, dar aceasta a întârziat, iar fotbalistul s-a pregătit în mod normal alături de Răzvan Marin, la Ajax Amsterdam. 

Afla mai multe despre: matthijs de ligtjuventustransferajax 

viewscnt
Articole similare