Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul verii pregătit de Juventus, în pericol! Motivul incredibil pentru care de Ligt vrea să refuze oferta din Italia

Transferul verii pregătit de Juventus, în pericol! Motivul incredibil pentru care de Ligt vrea să refuze oferta din Italia

Juventus

Comentarii

Juventus Torino, echipa care se află în pole position de ceva timp pentru transferul lui Matthijs de Ligt, îl poate pierde pe cel mai promiţător fundaş din fotbalul mondial.

În acest moment, fundaşul central de la Ajax Amsterdam are îndoieli cu privire la transferul în Italia. Potrivit cotidianului italian Gazzetta dello Sport, jucătorul în vârstă de 19 ani nu este foarte convins de stilul de joc pe care îl impune Maurizio Sarri şi nu este sigur dacă doreşte să joace sub comanda tehnicianului venit de la Chelsea. 

Astfel, dacă de Ligt refuză propunerea celor de la Juventus, în cursa pentru căpitanul lui Ajax reintră Barcelona şi Manchester United. 

Sarri, în vârstă de 60 de ani, a antrenat-o în sezonul trecut pe Chelsea, acolo unde şi-a trecut în palmares primul trofeu din cariera de antrenor. Londonezii au triumfat în Europa League, după o victorie clar, 4-1, împotriva rivalilor de la Arsenal. 

Afla mai multe despre: de ligttransferjuventus 

viewscnt
Articole similare