Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se îngroaşă gluma la Dinamo! Încă un fotbalist şi-a depus memoriu şi îşi cere banii: "Vreau să mi-i recuperez, pentru că am muncit"

Se îngroaşă gluma la Dinamo! Încă un fotbalist şi-a depus memoriu şi îşi cere banii: "Vreau să mi-i recuperez, pentru că am muncit"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo e aproape de a pierde încă un fotbalist, din cauza datoriilor către jucător. Atacantul Daniel Popa (26 de ani) încă aparţine de echipa din "Ştefan cel Mare" şi a recunoscut că a depus un memoriu, pentru a-şi recupera salariile.

Daniel Popa îşi cere banii de la Dinamo

Suporterii sunt cei care încearcă să salveze clubul, în absenţa conducătorilor de la Dinamo, în frunte cu Pablo Cortacero. Datoriile către angajaţi pot adânci situaţia şi aşa dificilă, iar fanii au încercat să-i convingă pe jucători să accepte măcar reeşalonarea datoriilor. 

În tot acest timp, Daniel Popa, împrumutat de Dinamo la Chindia Târgovişte până la finalul sezonului, a anunţat că a depus un memoriu, pentru a o forţa pe Dinamo să-i achite salariile restante:

"Am stat trei luni de zile fără să primesc nimic, am tot vorbit cu conducerea şi mi s-a spus, în fiecare săptămână, că săptămâna viitoare o să îi primesc 100%, şi tot aşa. La un moment dat, m-am dus şi am vorbit cu cei de la AFAN şi am depus un memoriu. Pentru că sunt banii mei şi vreau să mi-i recuperez, pentru că am muncit", a declarat şi Daniel Popa, jucător împrumutat de Dinamo la Chindia până la finalul sezonului. 

104 de meciuri, 17 goluri şi 9 pase de gol sunt cifrele lui Daniel Popa la Dinamo, în toate competiţiile. 

Daniel Popa a semnat cu Dinamo în 2016, iar de atunci a fost împrumutat la FC Botoşani şi la actuala echipă, Chindia Târgovişte. 

 

Afla mai multe despre: daniel popadinamomemoriu 

viewscnt
Articole similare