Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se întâmplă ceva nemaiîntâlnit". Turcii, uimiţi de comportamentul lui Alex Maxim, după revenirea lui Marius Şumudică, la Gaziantep: "E influent"

"Se întâmplă ceva nemaiîntâlnit". Turcii, uimiţi de comportamentul lui Alex Maxim, după revenirea lui Marius Şumudică, la Gaziantep: "E influent"
Comentarii

Jurnaliştii din Turcia au tras concluziile primelor zile de la sosirea lui Marius Şumudică, la Gaziantep. Ei au observat o schimbare de comportant în privinţa lui Alex Maxim (33 de ani), pe care-l consideră influent şi cu autoritate în echipă.

Cum l-au surprins jurnaliştii turci pe Alex Maxim: "A început după schimbarea antrenorului"

Marius Şumudică va avea o misiune mult mai grea la Gaziantep, faţă de mandatul precedent. Fără puncte în clasamentul din prima ligă, echipa trece printr-o reconstrucţie, după ce a fost menţinută în Super Lig, după cutremurele catastrofale care au lovit Turcia în acest an. 

Deja, Florin Niţă şi Junior Morais au semnat cu Gaziantep, iar în echipă este şi preferatul lui Marius Şumudică, Alex Maxim. 

Conform Olaymedya.com, mijlocaşul român de 33 de ani s-a implicat total la unul dintre primele antrenamente ale lui Marius Şumudică, iar sursa citată a explicat ce a observat schimbat în privinţa tricolorului. 

Something that hasn't happened in years is happening in Gaziantep Football Club. The Romanian football player even started to give tactics in training after the change of coach.

"La Gaziantep se întâmplă ceva ce nu s-a mai întâmplat de ani de zile. Fotbalistul român a început chiar să dea indicaţii tactice la antrenament, după schimbarea antrenorului.

Maxim, care a jucat un rol principal în numirea antrenorului (n.r. - lui Marius Şumudică), a fost aproape ca un antrenor în antrenamentul de astăzi (n.r. - sâmbătă). 

La cererea lui Maxim, nume influent în club, conducerea l-a concediat pe Erdal Güneş şi l-a înlocuit cu Marius Şumudică, o premieră în fotbalul turc. 

Faptul că un fotbalist străin este atât de influent şi de autoritate într-un club derutează comunitatea sportivă", scrie presa din Turcia. 

De altfel, din urmă cu câteva zile, turcii susţineau că Alex Maxim s-a implicat pentru revenirea lui Marius Şumudică la clubul pe care l-a dus până pe podiumul primei ligi. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaalex maximgaziantep 

viewscnt
Articole similare