Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se poate să luăm titlul!” Declaraţiile războinice ale puştiului Enes Sali, după ce a marcat primul gol în Liga 1

”Se poate să luăm titlul!” Declaraţiile războinice ale puştiului Enes Sali, după ce a marcat primul gol în Liga 1

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia Farul Constanţa a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), echipa Academica Clinceni, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Golurile echipei antrenate de Gheorghe Hagi au fost marcate de Jefte '6, '45 şi '56, Adrian Petre '82 şi Sali '85. Enes Sali a fost introdus de către Gică Hagi pe teren în minutul 46, în locul lui Pitu. Tânărul jucător nu a avut nevoie de prea multe minute pentru a ieşi în evidenţă, iar la doar 15 ani a marcat primul gol în Liga 1.

În minutul 85, Sali a plecat din propria jumătate, a driblat mai mulţi adversari până a ajuns în careu şi a finalizat cu un şut frumos. După ce a marcat golul, jucătorul Farului Constanţa s-a dus direct în braţele lui Gică Hagi.  

La sfârşitul meciului, puştiul a fost în extaz şi a declarat că Farul Constanţa ar putea să câştige titlul. 

”Se poate să luăm titlul!” 

”Sincer, nu am cuvinte. Mă simt extraordinar, e o dovadă la ce am muncit până acum. Sper să îmi ajut echipa cât mai mult şi să dau cât mai multe goluri. Îmi place să driblez, am lucrat asta de mic. Este o onoare să intru în teren pentru mister. Atmosfera a fost foarte frumoasă. Intru să dau cât mai mult din mine. Ţelul meu este să câştigăm cât mai multe meciuri şi să îmi ajut echipa. Se poate să luăm titlul, normal, trebuie să avem încredere. Se poate orice”, declarat Enes Sali, la sfârşitul partidei. 

Farul acumulează 15 puncte după acest joc, iar etapa viitoare va evolua contra celor de la Chindia Târgovişte. Academica Clinceni rămâne fără victorie în noua stagiune.

Afla mai multe despre: faru contanţa-enes sali-liga 1 

viewscnt
Articole similare