Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte o nouă trădare în Liga 1! U Craiova, discuţii cu vedeta lui Dinamo

Se pregăteşte o nouă trădare în Liga 1! U Craiova, discuţii cu vedeta lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Mutările surprinzătoare din Liga 1 prind contur. Universitatea Craiova a pus pe liber mai mulţi fotbalişti din defensivă, dar oltenii sunt pregătiţi să bifeze o venire importantă în atac. Mattia Montini este la final de contract cu Dinamo, iar viitorul său ar putea fi tot în Liga 1.

Atacantul italian este unul dintre cei mai apreciaţi străini din fotbalul românesc, dar la Dinamo nu a reuşit să-şi atingă obiectivele. Contractul lui Mattia Montini cu echipa din “Ştefan cel Mare” expiră în vara acestui an, iar U Craiova a intrat pe fir pentru a-şi întări ofensiva.

U Craiova doreşte să transfere de la Dinamo

Echipa antrenată de Corneliu Papură a luat primele decizii importante, înainte de finalul sezonului. U Craiova s-a despărţit de trei fotbalişti din apărare, iar oltenii doresc întărirea lotului, pentru sezonul următor, în care obiectivul e cucerirea titlului sau a Cupei României.

Primul nume apărut pe lista oltenilor este cel al lui Mattia Montini, iar, în plus, italianul ar putea ajunge liber de contract pe „Ion Oblemenco”. Se pare că U Craiova a făcut primul pas în privinţa transferului şi l-a contactat pe fotbalistul lui Dinamo, conform Fanatik.

În acest moment, U Craiova îi are pe postul de atacant central pe Elvir Koljic şi Mihai Roman, iar după ridicarea stării de urgenţă conducerea va aprofunda discuţiile pentru transferul lui Mattia Montini, mai notează sursa citată.

Ajuns la 28 de ani, atacantul “câinilor” şi-ar dorit un contract pe doi – trei ani, fiind dispus să rămână în fotbalul românesc.

  • Benevento, AS Roma, Feralpisalo, Cittadella, Juve Stabia, Arezzo, Pro Patria, Monopoli, Bari şi Livorno sunt echipele pentru care a mai jucat Mattia Montini.
  • 1 selecţie în naţionala U20 a Italiei are atacantul.  

Gigi Becali, despre transferul lui Mattia Montini la FCSB:  “E foarte valoros, dar eu nu-l iau”

La începutul anului 2019, s-a vorbit despre transferul lui Mattia Montini la FCSB, rivala lui Dinamo, dar Gigi Becali a oprit orice discuţie. Într-un dialog cu fostul preşedinte din “Ştefan cel Mare”, finanţatorul FCSB i-a recunoscut valoarea italianului, fiind unul dintre preferaţii săi de la Dinamo, dar nu a făcut pasul decisiv: "Dacă îmi dau 100 000 de euro, nu-l iau pe Montini. Îmi măreşte lotul, trebuie să mai muncească cineva să-l antreneze. Nu-l iau nici dacă-mi dau ei mie bani. E foarte valoros, dar eu nu-l iau”, declara Gigi Becali despre jucătorul rivalilor.

În momentul în care s-a pus problema transferului lui Mattia Montini la FCSB, acesta marcase şase goluri în şase meciuri, iar dinamoviştii visau să obţină o sumă importantă de pe urma fotbalistului.

În acest sezon, a avut loc deja o trădare. Cristian Bălgrădean a ales să semneze cu CFR Cluj şi a ascuns acest aspect de conducerea FCSB.

  • 41 de meciuri şi 17 goluri sunt cifrele lui Mattia Montini la Dinamo.
  • 675.000 de euro e cota italianului, conform Transfermarkt.de.

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: u craiovau craiova gigi becalitransferuri liga 1mattia montinimattia montini u craiovauniversitatea craiovagigi becali mattia montinidinamodinamo mattia montini 

viewscnt
Articole similare