Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pune bazele afacerii verii în fotbalul internaţional: Luka Jovic, monedă de schimb pentru fotbalistul dorit de Real Madrid

Se pune bazele afacerii verii în fotbalul internaţional: Luka Jovic, monedă de schimb pentru fotbalistul dorit de Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să îl ofere pe Luka Jovic (22 de ani) ca monedă de schimb pentru aducerea unui mijlocaş, anunţă presa internaţională.

Conform Goal.com, conducerea clubului de pe Santiago Bernabeu vrea să renunţe la atacantul sârb după doar un sezon şi să îl includă în afacerea transferului mijlocaşului Fabian Ruiz (22 de ani) de la Napoli.

Surse de pe Santiago Bernabeu au dezvăluit pentru publicaţia engleză că Fabian Ruiz este dorit la Real Madrid, însă conducerea grupării merengue nu este dispusă să plătească foarte mulţi bani în schimbul mijlocaşului şi vrea astfel să reducă preţul spaniolului prin includerea lui Luka Jovic în afacere.

Transferat vara trecută de la Eintracht Frankfurt, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, atacantul sârb nu s-a adaptat pe Santiago Bernabeu. Doar două goluri a marcat Jovic pentru galactici, în 24 de apariţii, majoritatea dintre ele, ce-i drept, din postură de rezervă. Sârbul impresionase pentru echipa germană, în tricoul căreia a marcat de 36 de ori, în 75 de apariţii.

Afla mai multe despre: jovic 

viewscnt
Articole similare