Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se vopseşte Victor Piţurcă? :) Fostul selecţioner a lămurit marea dilemă a fanilor: ”Îmi spun mereu că trebuie să am o bătrâneţe frumoasă, activă”

Se vopseşte Victor Piţurcă? :) Fostul selecţioner a lămurit marea dilemă a fanilor: ”Îmi spun mereu că trebuie să am o bătrâneţe frumoasă, activă”

Diverse

Comentarii

Victor Piţurcă a fost întrebat dacă obişnuieşte să-şi vopsească părul, o dilemă pentru mulţi dintre suporterii din România.

Pe lângă calităţile arătate ca fotbalist şi ca antrenor, Victor Piţurcă este celebru în România şi pentru felul în care arată.

În ciuda vârstei, 65 de ani, fostul selecţioner este aproape neschimbat din punct de vedere fizic. Printre altele, mulţi se întreabă dacă îşi vopseşte părul.

Îşi vopseşte părul Victor Piţurcă? Ce răspuns a dat fostul selecţioner

Ajuns la 65 de ani, Victor Piţurcă nu-şi arată vârsta. Fostul selecţioner nu este foarte schimbat faţă de perioada în care era jucător şi inclusiv părul şi-a păstrat în mare parte culoarea. Motiv pentru mulţi să creadă că apelează la vopsea de păr.

Invitat la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, găzduită de gsp.ro, Victor Piţurcă a fost întrebat dacă obişnuieşte să se vopească. Fostul selecţioner a negat, ba chiar a spus că este împotriva acestei practici.

În schimb, Victor Piţurcă a vorbit despre lucrurile care-l menţin tânăr. Fostul selecţioner susţine că duce o viaţă foarte sănătoasă şi se menţine mai ales prin mişcare.

O performanţă remarcabilă este că a luat doar un kilogram în greutate faţă de perioada în care era jucător. Însă Victor Piţurcă spune că obişnuieşte să alerge zilnic 9-10 kilometri

”(Întrebat dacă are părul vopsit) Ar fi culmea, eu sunt împotriva vopsirii părului. Aşa cum eşti, aşa trebuie să fii, natural. Nu, nici gând. (Despre greutatea sa) Am un kilogram în plus faţă de atunci când jucam fotbal.

Da, fiindca ăsta este modul meu de viaţă şi tot timpul îmi spun că trebuie să am bătrâneţe frumoasă, activă. În primul rând activă. Alerg şi în pădure, şi pe bandă. În general merg şi alerg în pădure, 9-10 kilometri. Nici n-aş putea sa nu mai fac asta”, a spus Victor Piţurcă pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare