Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii CFR-ului nu îşi revin după eliminare: „E şocant, nu mi-a venit să cred!”

Şefii CFR-ului nu îşi revin după eliminare: „E şocant, nu mi-a venit să cred!”

Superliga

Comentarii

CFR a cedat categoric în Elveţia, 1-3 cu Young Boys Berna din preliminariile Champions League.

Ştefan Gadola, acţionar minoritar la CFR Cluj, a vorbit despre înfrângerea de aseară.

Lui Gadola nu i-a picat bine eliminarea din preliminariile Champions League şi s-a declarat şocat de rapiditatea cu care adversarii au marcat.

„Au meritat victoria, nu se poate pune problema că nu au meritat. Să dai trei goluri în 20 de minute, după ce eşti condus cu 1-0 este fantastic, este o echipă incredibilă, m-au surprins extrem de tare şi merită victoria. I-am lăudat pe ei ca să nu spun lucruri despre echipa noastră.

Suntem într-o etapă în care jucăm cu echipe bune. Din punctul ăsta de vedere, sunt încântat că am ajuns aici, să jucăm cu astfel de echipe, este un lucru minunat. Este deja un succes, dar eu mi-aş dori să ne calificăm în grupele Europa League. Vă daţi seama că sunt emoţii, nu e uşor.

În 20 de minute să iei trei goluri? Este şocant. Aştept să jucăm cu echipe deosebite, cu echipe care au bugete mari, jucători de alt calibru. Cert e că nu merităm să fim acolo, dacă luăm aşa bătaie”, a spus Ştefan Gadola, la Pro X.

Meciurile din play-off-ul Europa League vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca. Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

Un fost antrenor din Gruia este convins: „Păun nu şi-ar fi permis gestul acesta cu Dan Petrescu pe bancă”

Afla mai multe despre: cfr clujchampions leaguestefan gadola 

viewscnt
Articole similare