Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semieşec pe teren propriu pentru Thomas Tuchel la primul meci pe banca lui Chelsea în remiza fără gol în faţa celor de la Wolves

Semieşec pe teren propriu pentru Thomas Tuchel la primul meci pe banca lui Chelsea în remiza fără gol în faţa celor de la Wolves

Fotbal

Comentarii

Nici un gol şi doar un punct obţinut de Tuchel la prima apariţie pe banca lui Chelsea după demiterea lui Frank Lampard.

Chelsea nu a reuşit decât un 0-0 acasă cu Wolves în primul meci pe care Thomas Tuchel l-a avut pe banca formaţiei patronată de Roman Abramovici.

Cu toate că gazdele au dominat partida destul de clar, echipa antrenată de fostul manager al celor de la PSG a reuşit în rare situaţii să pună cu adevărat în pericol poarta oaspeţilor. Nici un gol şi doar un punct obţinut de Tuchel la prima apariţie pe banca lui Chelsea după demiterea lui Frank Lampard.

După acest nou insucces, Chesea se distanţează şi mai tare de locurile de Champions League. În acest moment formaţia lui Thomas Tuchel este pe locul 8 cu 30 de puncte din 20 de meciuri. Ultimul loc care permite accesul în Liga Campionilor este ocupat de Everton care are 35 de puncte dar şi două meciuri mai puţin jucate faţă de Chelsea.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare