Experiențe împreună.
You are here:

Serena Williams n-a mai rezistat şi a răbufnit. Declaraţii revoltătoare ale americancei: "El e alb, eu sunt de culoare. De ce i se permit atâtea?"

Serena Williams n-a mai rezistat şi a răbufnit. Declaraţii revoltătoare ale americancei: "El e alb, eu sunt de culoare. De ce i se permit atâtea?"

Tenis

Desemnată recent femeia anului 2018, Serena Williams a acceptat să răspundă la câteva întrebări venite din partea jurnaliştilor de la GQ. După un an extrem de agitat, fostul lider mondial nu s-a ferit să vorbească din nou despre scandalul din finala de la US Open.

"Sincer, nu-mi amintesc foarte bine ce s-a întâmplat. În consecinţă, încerc să nu mă gândesc la aceste lucruri. Nu mă uit la televizor, nu ascult părerile altor persoane. Însă, vreau să menţionez un lucru. 

Brett Cavanaugh (membru al Curţii Supreme acuzat de viol) este un bărbat alb. Eu sunt o femeie de culoare. Lui i se permit mai multe decât mi se permit mie. Aceasta este realitatea. Poate nu credeţi în toate aceste lucruri, dar uitaţi-vă la fapte.

Trebuie să spunem aceste lucruri pentru a ajuta generaţiile viitoare. Althea Gibson a fost prima femeie de culoare care a câştigat un turneu de Grand Slam şi a trebuit să doarmă în maşină, pentru că oamenii de culoare nu erau acceptaţi într-un hotel. Aşa a fost viaţa ei, iar ea a trăit pentru cineva ca mine. Eu acum o duc mult mai bine decât ea, iar eu fac toate aceste lucruri pentru ca generaţiile viitoare să trăiască mai bine decât mine" , a declarat Serena Williams.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta