Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serie A, destinaţia preferată a fotbaliştilor români! Doi jucători sunt aproape de revelaţia sezonului trecut din Champions League

Serie A, destinaţia preferată a fotbaliştilor români! Doi jucători sunt aproape de revelaţia sezonului trecut din Champions League

Serie A

Comentarii

Doi jucători tineri din România sunt doriţi de una dintre forţele din Serie A.

Luca Popa, legitimat la CAO Oradea şi Norbert Nagy, fotbalist care aparţine de UTA Arad au fost invitaţi de Atalanta pentru a se pregăti timp de o săptămână cu echipa din Serie A, potrivit sport.ro. 

Norbert este copilul fostului jucător de la Steaua, Roland Nagy, şi are un fizic incredibil pentru vârsta lui. El are 16 ani, măsoară 1,95 şi a marcat mai multe goluri pentru juniori. 

Luca Popa este considerat liderul gereraţiei 2005 în România. Tânărul are gene de fotbalist. Bunicul său a fost capitan la Jiul si UTA. Unchiul său, Mădălin Popa, a jucat la echipe precum Dinamo, Bistriţa, Pandurii sau FC Bihor. Anul trecut, tânărul fotbalist a fost chemat să se antreneze cu Inter. 

Ambii jucători evoluează la naţionala României U16 şi se vor pregăti o săptămână cu echipa Atalanta. 

Atalanta a fost revelaţia ultimelor sezoane din Serie A. În acest moment, ocupă locul 2 în campionatul italian, fiind peste Juventus şi AC Milan. Inter a câştigat deja campionatul cu 4 etape înainte de finalul sezonului. 

 

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare