Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfat direct trimis către Marius Şumudică de către un fost câştigător al titlului cu CFR Cluj! ”Are nevoie de asta ca să se apropie de ei!” Ce ar trebui să facă

Sfat direct trimis către Marius Şumudică de către un fost câştigător al titlului cu CFR Cluj! ”Are nevoie de asta ca să se apropie de ei!” Ce ar trebui să facă

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a fost numit în funcţia de antrenor principal la CFR Cluj.

Gabi Mureşan, fost mijlocaş de la CFR şi triplu câştigător al titlului în România cu gruparea din Gruia, a vorbit despre ultima achiziţie a CFR-ului. Fostul căpitan al ardelenilor se aştepta ca Şumi să semneze cu FCSB.

El consideră ca fostul antrenor al Astrei se va impune în Gruia şi i-a transmis un sfat prietenesc. Marius Şumudică ar trebui să se apropie de jucătorii cu experienţă de la echipă: Mario Camora şi Ciprian Deac. Gabi Mureşan susţine că CFR poate câştiga titlul cu numărul 5 consecutiv, dar îi avertizează pe ardeleni că au nevoie de transferuri importante în această vară.

”A fost surprinzător! Mă aşteptam să meargă la FCSB. E un antrenor care e aproape de jucători. Cred că va avea nişte rezultate frumoase alături de CFR. Are nevoie să fie prieten, dar şi antrenor cu jucătorii, să te apropii de ei. Acolo sunt nişte jucători cu experienţă, Camora, Deac, care duc greul şi ei te pot ajuta.

Eu zic că CFR are forţă să câştige titlul, dar şi ei va trebui să se întărească, să aducă jucători care să îşi dorească să câştige titluri”, a spus Gabi Mureşan, la ProSport. 

Marius Şumudică a semnat o înţelegere cu CFR valabilă pe doi ani.  

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare