Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfidare la adresa CSA Steaua Bucureşti: "Să mă dea în judecată". Adrian Mititelu a explicat decizia controversată din U Craiova 1948 - FCSB | FOTO

Sfidare la adresa CSA Steaua Bucureşti: "Să mă dea în judecată". Adrian Mititelu a explicat decizia controversată din U Craiova 1948 - FCSB | FOTO

FC U Craiova

Comentarii

Patronul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a explicat decizia de a imprima numele Steaua Bucureşti în dreptul FCSB, pe fanionul de joc al meciului direct, de la Târgu Jiu.

Adrian Mititelu, de acord cu Gigi Becali în disputa FCSB - CSA Steaua Bucureşti

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia FCU Craiova, într-un meci din prima etapă a Superligii. FCSB este noul lider al clasamentului primei ligi. 

A fost scor de neprezenare după o oră de joc, după golurile lui Miculescu, Coman şi Edjouma, iar Sidibe a redus din diferenţă în minutul 70. 

Înaintea partidei, gazdele din Oltenia le-au pregătit o surpriză celor de la FCSB. Adrian Mititelu şi-a dat acordul pentru ca fanionul de joc dat de căpitanul echipei să conţină numele Steaua Bucureşti în dreptul FCSB. 

Mititelu consideră că există aspecte comune în disputele FCSB - Steaua Bucureşti şi U Craiova 1948 - Universitatea Craiova şi că-şi asumă decizia meciului de la Târgu Jiu. 

"Nu e aşa? Eu aşa am făcut mereu, pentru că pentru mine e FC Steaua Bucureşti. Ştiu istoria echipei şi e o situaţie similiară la noi, pentru că ştiu ce abuzuri s-au făcut şi ce decizii abuzive s-au dat, ştiu conjunctura. Mi-am asumat, să mă dea în judecată cei de la CSA Armata Steaua.

Ne-au bătut pe drept. Până la urmă m-a bătut cel mai bun club din România la ora asta, cel mai puternic din toate punctele de vedere, ca fani, ca istorie", a declarat Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor

Afla mai multe despre: u craiova 1948 fcsbfanion u craiova 1948 fcsbadrian mititelucsa steaua 

viewscnt
Articole similare