Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi-a negociat CS U votul pentru Burleanu? Cornel Dinu dezvăluie ce ar urma să primească Craiova la schimb din partea FRF

Şi-a negociat CS U votul pentru Burleanu? Cornel Dinu dezvăluie ce ar urma să primească Craiova la schimb din partea FRF

Cupa României

Comentarii

Cornel Dinu nu-şi explică eşecul Craiovei cu 1-0 în faţa Astrei, după ce olteanii au învins-o pe mijlocul săptămânii cu 5-1 pe FC Botoşani, în semifinalele Cupei României. Pe de altă parte, Dinu este de părere că CS U Craiova a primit promisiunea că finala Cupei se va juca în Bănie, în schimbul votului dat pentru Răzvan Burleanu.

CS U Craiova a avut o evoluţie slabă cu Astra, după ce la mijlocul săptămânii reuşise un joc superb cu FC Botoşani, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Cornel Dinu este de părere că oltenii s-au relaxat după victoria cu 5-1 în faţa Botoşaniului, deoarece obiectivul lor este Cupa României.

Mai ales că, spune Dinu, finala ar urma să se joace la Craiova. Momentan, nu a fost ales stadionul pe care se va disputa ultimul act, dar fostul mare fundaş crede că CS U Craiova şi-a dat votul pentru Răzvan Burleanu la alegerile FRF la schimb cu organizarea finalei Cupei României.

”După o reuşită cum nu s-a mai întâmplat niciodată în Cupă, marcând 5 goluri, la câteva zile face doar act de prezenţa la Giurgiu. E adevărat că e şi o ciudăţenie în raţionamentele lui Mangia, că schimbă, nu apar vreo 6-7 jucători obişnuiţi. La Craiova, e spectrul acesta al Cupei, veselie mare. Probabil că vor juca finala Cupei şi s-a promis contra votului, mai mult ca sigur, s-o joace la Craiova. Eu zic că pentru public, victoria Craiovei în Cupă e suficientă, pentru că în campionat niciodată, nici prin joc, nici prin declaraţii nu a spus că ţinteşte mai sus”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinucs u craiovaliga 1frf 

viewscnt
Articole similare