Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi MM a fost hărţuit online de un sportiv de performanţă! Mirare când a văzut cine e: "Bine, mă. Aţi început şi voi să înjuraţi?"

Şi MM a fost hărţuit online de un sportiv de performanţă! Mirare când a văzut cine e: "Bine, mă. Aţi început şi voi să înjuraţi?"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat necazul lui Joyskim Dawa. Oficialul clubului a spus cum procedează, pentru a evita hărţuirea online şi a recunoscut că a fost mirat când a văzut de cine a fost înjurat pe contul personal.

După Dawa, MM Stoica a dezvăluit şi el cine l-a înjurat. Un sportiv de performanţă i-a jignit familia

Joyskim Dawa a fost victima unor jigniri online din partea mai multor persoane, care au apelat şi la atacuri rasiste. Printre cei care i-au scris s-a numărat şi fotbalistul Robert Stănici, fotbalist legitimat în prezent la CSM Cetatea Turnu Măgurele, club care activează la nivelul Ligii 3, seria 6.

La Orange Sport, oficialul FCSB a comentat atacurile asupra lui Dawa, căruia i s-a reproşat de o manieră grobiană, din partea anumitor indivizi, că a fost eliminat în meciul cu Hermannstadt. Inclusiv soţia lui Dawa a avut o reacţie vehementă

MM Stoica: "Pe mine mă înjura unul care era şahist de performanţă"

De asemenea, MM Stoica a dezvăluit de ce a ales să restricţioneze anumite comentarii şi mesaje pe care le primeşte pe pagina personală de Facebook. 

Jignit de un sportiv a fost şi MM Stoica, cel care a sesizat că un şahist profesionist i-a atacat familia. 

"Eu a trebuit pe Facebook să setez în aşa fel încât comentarii la ce postez să le dea doar cei din lista mea, pe care-i cunosc, că altfel nu trebuie decât să şterg mizeriile unora. Chestia asta s-a perpetuat de când au apărut reţelele de socializare, e sport naţional. Chestiile astea se pot uşor înăbuşi cu amenzi penale, e bullying. 

Mie îmi scriau să moară membrii familiei în chinuri şi nu ştiu ce. Bă, voi sunteţi nebuni? Ce înseamnă asta? Voiau să facă tot felul de chestii cu mine, cu mama mea. 

Pe mine mă înjura unul care era şahist de performanţă. Zic <<Bine, mă. Aţi început şi voi să înjuraţi?>>. M-a înjurat grav şi chiar m-am interesat, că am intrat pe profilul lui şi el era, un şahist. Eşti aşa de obraznic? Voia să facă multe chestii cu membrii familiei mele, avea omul nişte porniri foarte ciudate", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Oficialul FCSB a vorbit şi despre cei doi fotbalişti care l-au impresionat în remiza cu Hermannstadt, în Superliga. 

Afla mai multe despre: mm stoicascandal dawamm stoica fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare