Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep, descărcare nervoasă în direcţia antrenorilor săi. Ce le-a transmis într-un moment de tensiune, în meciul cu Irina Begu

Simona Halep, descărcare nervoasă în direcţia antrenorilor săi. Ce le-a transmis într-un moment de tensiune, în meciul cu Irina Begu

Tenis

Comentarii

Simona Halep a avut o izbucnire nervoasă în direcţia antrenorilor, în timpul meciului cu Irina Begu, din turul 2 la Roland Garros. Simona s-a impus cu 6-3, 6-4 şi s-a calificat în următoarea fază.

Sorţii au făcut ca Simona Halep şi Irina Begu să se întâlnească în turul 2 la Roland Garros. Câştig de cauză a avut fostul lider mondial, care s-a impus în două seturi: 6-3, 6-4. Meciul a avut însă şi momente de tensiune, deşi cele două jucătoare au o relaţie foarte bună.

La începutul setului doi, când Irina conducea cu 40-0 pe propriu serviciu, a urmat un schimb de mingi din care Halep a pierdut. Momentul a enervat-o pe Simona Halep, care s-a răstit către zona în se aflau principalul Darren Cahill şi secundul Artemon Apostul-Efremov: ”Nu mai bate din palmele alea aiurea”, a spus Simona, potrivit ProSport.

Cel mai probabil, unul dintre cei doi antrenori a încercat să o încurajeze după punctul pierdut, însă a avut parte de o descărcare nervoasă din partea fostului lider mondial. Încă nu este clar dacă mesajul Simonei Halep a fost pentru Darren Cahill sau Artemon Apostu-Efremov. 

viewscnt
Articole similare
Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un...