Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep o va înfrunta pe ”inamica” ei de la Roland Garros. Ce a declarat Iga Swiatek, înainte de partida împotriva sportivei românce

Simona Halep o va înfrunta pe ”inamica” ei de la Roland Garros. Ce a declarat Iga Swiatek, înainte de partida împotriva sportivei românce

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în optimile de la Australian Open. Locul 2 WTA s-a impus cu 6-1, 6-3 în faţa Veronikăi Kudermetova, locul 36 WTA. În următoarea rundă, Simona o va întâlni pe Iga Swiatek, locul 17 WTA, adversară cu care are o istorie interesantă.

Partida Simona Halep- Iga Swiatek va fi capul de afiş în următoarea rundă de la Australian Open. Locul 17 WTA s-a impus cu 6-4, 6-3, în şaisprezecimile turneului de la Melbourne, în faţa Fionei Ferro, locul 46 WTA şi s-a calificat astfel în următoarea rundă, unde o va întâlni pe sportiva noastră.

Halep învins-o la Roland Garros, în 2019, pe poloneză, scor 6-1, 6-0. Însă, în următorul an, Swiatek a dat cu Simona de pământ şi a reuşit să se impună cu 6-1, 6-2, tot la turneul francez. Astfel, şansa unei revanşe i s-a prezentat Simonei. Românca a vorbit, pentru eurosport.ro, despre posibilitatea de a juca împotriva lui Swiatek, înainte ca aceasta să se califice.

"Nu m-am gândit cum o să joc cu Swiatek pentru că nu ştiam dacă o să câştig. În plus, depinde şi de meciul ei dacă o să câştige sau nu, dar va fi un meci dificil pentru că a fost cumva foarte puternică la Roland Garros şi meciul s-a desfăşurat rapid.

Nu am prea simţit mare lucru, dar eu sper că voi fi mult mai bine în meciul acesta şi o să vorbesc cu echipa ca să văd ce pot face mai bine, să stau în meci mult mai bine şi de ce nu să câştig. Am încredere, mă simt mult mai bine faţă de meciul anterior, sunt încrezătoare, sunt veselă şi sper să dau tot ce am mai bun ca să câştig" a spus Simona.

După calificarea polonezei, aceasta a avut un mesaj foarte scurt pentru Halep: "Aaa, da, Simona. Sunt în turul al patrulea. O să joc mai mult în meciul care va urma. Aştept acel meci".

”Sper să jucăm mai mult decât în ultimele 2 partide”, a mai glumit Swiatek, în interviul de la finalul meciului său.

Partida dintre cele două se va disputa duminică, 14.02, de la ora 2 dimineaţa.

 

Afla mai multe despre: simona halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare