Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sinisa Mihajlovic a devenit cetăţean de onoare al oraşului Bologna: "Destinul a făcut să fiu diagnosticat cu leucemie aici"

Sinisa Mihajlovic a devenit cetăţean de onoare al oraşului Bologna: "Destinul a făcut să fiu diagnosticat cu leucemie aici"

Serie A

Comentarii

Tehnicianul echipei Bologna, Sinisa Mihajlovic, a devenit, miercuri, cetăţean de onoare al oraşului Bologna.

Sinisa Mihajlovic a devenit cetăţean de onoare al oraşului Bologna

“Destinul a făcut să fiu diagnosticat cu leucemie aici, unde se află unele dintre cele mai bune centre de cercetare a cancerului din lume. Şi Bologna a avut noroc când m-a chemat ca să salvez clubul de la retrogradare, pentru că am termint pe locul 10 în acel sezon. Ceea ce vreau să spun tuturor este să nu vă fie ruşine dacă treceţi printr-un moment dificil în viaţă. Şi acel moment este parte din viaţa voastră. Trebuie să învăţăm trăieşti nu în absenţa problemelor, ci în ciuda problemelor”, a spus Mihajlovici la ceremonie, potrivit Football Italia.

Mihajlovici a fost diagnosticat cu o formă agresivă de leucemie în 2019. Tehnicianului i s-a făcut transplant de măduvă. În autobiografia sa, antrenorul a scris că are două zile de naştere; 20 februarie 1969 şi 29 octombrie 2019, aceasta din urmă data la care i s-a făcut transplantul.

Afla mai multe despre: sinisa mihajlovicbolognacetatean de onoare 

viewscnt
Articole similare