Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie dramatică pentru fotbalistul naţionalei! Suedezul Olsson are mai multe cheaguri de sânge în creier. Care e starea sa

Situaţie dramatică pentru fotbalistul naţionalei! Suedezul Olsson are mai multe cheaguri de sânge în creier. Care e starea sa
Comentarii

Mijlocaşul suedez Kristoffer Olsson prezintă multiple cheaguri de sânge de mici dimensiuni pe ambele părţi ale creierului, ca urmare a unei afecţiuni inflamatorii extrem de rare la nivelul vaselor cerebrale, a anunţat joi clubul jucătorului, Midtjylland, potrivit Reuters.

Olsson, în vârstă de 28 de ani, a fost spitalizat şi conectat la un ventilator după ce, luna trecută, a căzut în stare de inconştienţă acasă. El a fost internat la Spitalul Universitar din Aarhus, unde clubul a precizat că a fost supus mai multor scanări şi teste în ultimele săptămâni.

"Diagnosticul corespunde cu teza pe care specialiştii medicali au lucrat şi l-au tratat până acum pe Kristoffer", a precizat clubul danez într-un comunicat.

"Starea lui Kristoffer Olsson este acum considerată stabilă, iar medicii continuă să constate unele progrese. În acelaşi timp, ei consideră că nivelul de conştienţă al lui Kristoffer este în creştere. În perioada următoare, medicii vor încerca încet-încet să îl deconecteze pe mijlocaşul suedez de la ventilator. Dar el rămâne la terapie intensivă şi încă nu se poate spune nimic despre durata tratamentului şi prognosticul final."

Clubul a declarat luna trecută că starea lui Olsson nu are legătură cu auto-vătămarea sau cu factori externi.

Olsson, care are 47 de selecţii în echipa Suediei, şi-a început cariera de senior la Arsenal şi a mai jucat pentru echipa suedeză AIK şi pentru Anderlecht în Belgia.

 

Afla mai multe despre: kristoffer olssonkristoffer olsson suedianationala suediei 

viewscnt
Articole similare