Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie ingrată pentru Raul Rusescu. Turcii i-au pus condiţii fotbalistului român, dacă vrea să rămână la club

Situaţie ingrată pentru Raul Rusescu. Turcii i-au pus condiţii fotbalistului român, dacă vrea să rămână la club

Fotbal

Comentarii

Atacantul român Raul Rusescu a marcat 12 goluri, sezonul trecut, pentru formaţia de ligă secundă din Turcia, Giresunspor, însă conducerea nu a găsit de cuviinţă să-i prelungească contractul. Ba mai mult, i-au oferit o nouă propunere, diferită faţă de cea anterioară.

Raul Rusescu a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai ligii secunde din Turcia. A punctat de 12 ori şi a ajuntat-o pe Giresunspor să se ţină de parte de zona retrogradării, plutind undeva pe la jumătatea ierarhiei.

Cu toate acestea, turcii nu au mai dorit să-i prelungească contractul fotbalistului român în aceleaşi condiţii, cu acelaşi salariu. Aşa că i-au propus diminuarea salariului, dacă acesta îşi doreşte să mai rămână la club. 

Practic, contractul lui Raul Rusescu cu Giresunspor a expirat pe 29 iulie, iar de atunci conducerea turcilor încearcă să-l convingă pe fotbalistul român să rămână la club, dar cu un contract mai mic decât cel precedent. Lucru care nu-l mulţumeşte deloc pe fotbalistul român.

În această pauză competiţională, Giresunspor a perfectat 10 transferuri, însă doreşte să continue şi cu Raul Rusescu, dar în condiţiile dorite de ei. Dacă Rusescu acceptă diminuarea, de la Giresun va pleca mijlocaşul sârb Marko Milinkovic, şi el cu un salariu considerat prea mare de turci.

  • În cariera sa, Raul Rusescu a evoluat pentru Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, FC Otopeni, FCSB, Sevilla, Braga, Osmanlispor şi Giresunspor.
  • De asemenea, Rusescu are 10 meciuri şi un gol pentru naţionala de seniori a României.
  • Pentru Giresunspor, Rusescu a bifat 31 de meciuri şi a marcat 12 goluri.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare