Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Franţa! ”PSG, obligată de UEFA să vândă!”. Neymar pleacă de la Paris pe o sumă colosală. Care este destinaţia brazilianului

ŞOC în Franţa! ”PSG, obligată de UEFA să vândă!”. Neymar pleacă de la Paris pe o sumă colosală. Care este destinaţia brazilianului

PSG

Comentarii

În miez de noapte, cel mai influent şi credibil cotidian francez, L'Equipe a anunţat că PSG este obligată să-şi vândă cel puţin unul dintre staruri. Campioana Franţei trebuie să evite problemele legate de fair play-ul financiar.

Neymar sau Mbappe? Asta pare să fie întrebarea pentru gruparea franceză, care neagă oficial acest scenariu teribil pe care îl anunţă L'Equipe. Teoretic, parizienii ar putea încasa mai mulţi bani pentru Kylian Mbappe, fotbalist pentru care PSG a plătit 180 de milioane de euro. Dar aproape sigur, dacă va fi obligată să renunţe la unul dintre cele două mari staruri ale sale, formaţia de pe Parc de Princes va renunţa la Neymar.

 

Real Madrid aşteaptă doar un semn. Florentino Perez este gata să ofere aceeaşi sumă pe care PSG a plătit-o Barcelonei pentru brazilian, adică 222 de milioane de euro. Şi Manchester United e interesată de Neymar, dar brazilianul vrea să revină în Spania, acolo unde porţile Barcelonei par închise pentru el.

Totul depinde, insa, de decizia pe care o ia UEFA in ceea ce priveste fair play-ul financiar. Aceasta decizie va fi oficiala in cateva saptamani.

Într-un comunicat al clubului parizian, oficialii lui PSG neagă informaţia din L'Equipe şi o califică drept ridicolă: ”PSG se intreaba, din nou, despre onestitatea celor de la L'Equipe si care sunt motivele ascunse ale liniei lor editoriale in ceea ce priveste PSG. Respingem cu cea mai mare certitudine aceste afirmaţii ridicole” anunţă PSG. 

 

 

Peste 400 de milioane de euro a investit PSG în mai puţin de 2 ani, în doar 2 jucători. Chiar dacă francezii au reuşit cumva să păcălească regula fair play-ului financiar, cei de la UEFA investighează situaţia în amănunt. 

Afla mai multe despre: psgneymarkylian mbappeuefareal madridfair play financiar 

viewscnt
Articole similare