Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la FCSB! Becali dă marea lovitură şi încasează o sumă uriaşă de bani. Un club din Champions League îl transferă de urgenţă pe Dennis Man

ŞOC la FCSB! Becali dă marea lovitură şi încasează o sumă uriaşă de bani. Un club din Champions League îl transferă de urgenţă pe Dennis Man

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre cele mai urmărite echipe din Liga I, iar Gigi Becali îşi face acum planurile pentru o vară spectaculoasă pe piaţa transferurilor.

FCSB şi-a obişnuit fanii în ultimele sezoane cu mutări spectaculoase pe piaţa transferurilor. Pe lângă jucătorii aduşi pe bani mulţi de Gigi Becali, roş-albaştrii au şi vândut pe sume importante fotbalişti la echipe de top din Europa. Momentan, recordul este deţinut de Nicolae Stanciu, care este cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I.

În vara anului 2016, Anderlecht a plătit 9,7 milioane de euro pentru mijlocaşul de la FCSB, însă, în vara acestui an, recordul poate fi doborât tot de un jucător de la vicecampioana României. Gigi Becali a primit nenumărate oferte chiar şi în această perioadă dificilă pentru fotbalul mondial, iar cei mai râvniţi fotbalişti din lotul lui Bogdan Argeş Vintilă sunt Florinel Coman şi Dennis Man, în schimbul cărora patronul celor de la FCSB speră să obţină sume uriaşe de bani pentru nivelul fotbalului românesc.

Becali dă marea lovitură la FCSB. Dennis Man, dorit insistent de un club din Champions League

Florinel Coman este dorit insistent de Orlando City, care îşi pregăteşte noul sezon din MLS. Însă marea problemă pentru americani este că Gigi Becali nu vrea să-l vândă pe mijlocaş cu o sumă mai mică de 10 milioane de euro. Toţi aceşti bani pot fi plătiţi de AS Roma, echipă care este interesată de aducerea lui Florinel Coman.

Tot în Serie A poate ajunge şi Dennis Man. Mijlocaşul de 21 de ani este dorit insistent de Atalanta, echipă calificată deja în sferturile Ligii Campionilor. Conform presei din Italia, oficialii clubului din Bergamo sunt siguri că îl vor vinde în vara acestui an pe Ilicic, iar acum au reluat negocierile pentru aducerea lui Dennis Man. De altfel, italienii sunt dispuşi să-i îndeplinească toate condiţiile lui Gigi Becali şi să plătească suma de 10 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului de la FCSB.

În cazul în care nu se va realiza mutarea la Atalanta, Dennis Man poate ajunge în Turcia, la Fenerbahce, sau în Olanda, la Feyenoord, ambele cluburi fiind interesate de achiziţionarea mijlocaşului de 21 de ani.

  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man la FCSB în cele 24 de meciuri jucate în acest sezon
  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisteauadennis man 

viewscnt
Articole similare