Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta logodnică a lui John Cena, declaraţii cutremurătoare în timpul sarcinii: „Am fost violată de două ori”

Fosta logodnică a lui John Cena, declaraţii cutremurătoare în timpul sarcinii: „Am fost violată de două ori”galerie foto

WWE

Comentarii

Nikki Bella(n.r. Stephanie Nicole Garcia-Colace) a făcut o dezvăluire şocantă în cartea autobiografică pe care a lansat-o alături de sora ei, Brie. Dubla campioană WWE Divas a povestit că a fost violată în adolescenţă, nu o dată, ci de două ori.

Mărturisirile cutremurătoare ale lui Nikki se regăsesc în paginile cărţii „Incomparable”. Fosta logodnică a lui John Cena a afirmat că, la vârsta de 15 ani, a fost victima unui viol provocat de cineva pe care ea îl considera prieten.

Experienţa traumatizantă s-a repetat şi un an mai târziu, pe vremea când Nikki Bella era la colegiu. Conform fostei luptătoare din WWE, ea a fost drogată şi abuzată sexual de către unul dintre colegi. 

„Este un sentiment oribil cel pe care îl trăieşti în acele clipe de groază. Apoi, simţi ruşine şi frustrare, care dor mult mai tare decât ceea ce s-a întâmplat înainte... Când ţi se întâmplă aşa ceva, începi să ai impresia că vina e la tine. Cât de uşor îţi este să simţi mai degrabă ruşine decât furie şi cât de greu îţi este să realizezi că n-ai putut face nimic ca să îi opreşti”, a declarat Nikki Bella.

Nikki Bella(36 de ani) s-a despărţit de John Cena în 2018, dar frumoasa brunetă a lăsat în urmă povestea de iubire cu celebrul actor şi superstar WWE. Din 2019, ea formează un cuplu cu dansatorul Artem Chigvintsev, cel cu care s-a logodit şi alături de care urmează să aibă primul copil.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: john cenanikki bellaviolatawwe 

viewscnt
Articole similare