Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în fotbalul european. Luis Suarez negociază cu un alt club uriaş şi poate pleca gratis de la FC Barcelona

ŞOC total în fotbalul european. Luis Suarez negociază cu un alt club uriaş şi poate pleca gratis de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona se destramă, iar după starul Lionel Messi, conducerea clubului catalan se pregăteşte de o nouă despărţire importantă.

Lionel Messi este foarte aproape de a pleca de la FC Barcelona, iar în aceeaşi situaţie se află şi bunul său prieten, Luis Suarez. Atacantul uruguayan a intrat în ultimul an de contract cu gruparea catalană, iar zvonurile din presa internaţională susţin acum că Luis Suarez ar putea pleca gratis încă din această vară.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a postat, pe site-ul personal, că atacantul de 33 de ani este în negocieri cu Juventus Torino, unde ar putea face echipă în atac cu Cristiano Ronaldo.

Mesajul lui Koeman pentru Suarez

Imediat după numirea pe banca lui  FC Barcelona, Ronaldo Koeman l-a informat pe Luis Suarez că nu va face parte din planurile sale pentru noul sezon. Nemulţumit şi de reacţiile apărute în presă, atacantul a reacţionat rapid şi a postat un mesaj pe pagina de Instagram.

"Sunt oameni care vorbesc în numele meu sau care spun lucruri despre mine când eu nu mai ţin legătura cu ei de ani de zile. Când am ceva de spus, o fac singur", a scris Suarez, aflat pe locul 3 pe lista celor mai buni marcatori din istoria echipei catalane.

La o zi după ce Koeman i-a transmis lui Suarez că nu are nevoie de el, Lionel Messi a anunţat conducerea clubului că vrea să plece de la Barca.

  • 28 de milioane de euro este cota lui Luis Suarez pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 198 de goluri şi 109 pase decisive a reuşit Suarez în cele 283 de meciuri jucate pentru FC Barcelona

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare