Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la FCSB! Planic semnează cu un club uriaş din Europa şi scapă de scandalul cu Becali. Lovitură decisivă pentru patronul roş-albaştrilor

ŞOC total la FCSB! Planic semnează cu un club uriaş din Europa şi scapă de scandalul cu Becali. Lovitură decisivă pentru patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a reluat antrenamentele, însă Gigi Becali are o mulţime de probleme în această perioadă.

FCSB a revenit, în această săptămână, la antrenamente, însă reunirea de la baza de pregătire din Berceni le-a atras roş-albaştrilor o mulţime de probleme. Autorităţile s-au implicat rapid, după ce oficialii vicecampioanei României au încălcat măsurile impuse de starea de urgenţă, astfel că Bogdan Argeş Vintilă a fost chemat la poliţie pentru a da declaraţii.

În schimb, Gigi Becali e sigur că distanţarea socială impusă de autorităţi a fost respectată chiar şi la antrenamentul de grup al celor de la FCSB, iar pe lângă această problemă, patronul roş-albaştrilor are şi alte bătăi de cap. Una dintre cele mai importante este reprezentată de neînţelegerile pe care le are cu doi dintre cei mai importanţi jucători din lot.

Becali îl pierde pe Planic. Sârbul pleacă de la FCSB pentru a semna cu un club important din Europa

Odată cu suspendarea Ligii I, Gigi Becali n-a stat pe gânduri şi le-a cerut jucătorilor să semneze un document din care reiese că sunt de acord cu înjumătăţirea salariului în următoarele şase luni. Singurii care s-au revoltat au fost chiar Harlem Gnohere şi Bogdan Planic, fotbalişti care mai au contract cu vicecampioana României până în iunie 2021. În urma refuzului primit, Gigi Becali n-a stat pe gânduri şi i-a băgat în şomaj tehnic pe Planic şi pe Gnohere, alături de alţi patru jucători aflaţi pe lista neagră a patronului de la FCSB, Cristian Bălgrădean, Marko Momcilovic, Adi Popa şi Alexandru Stan.

Acum, Gnohere ameninţă că va merge la comisii pentru a-şi recupera salariul întreg în toată această perioadă de criză, iar acelaşi lucru îl va face şi Bogdan Planic. În plus, spre deosebire de atacantul francez, fundaşul central are şi nenumărate oferte, astfel că şansele sale de a mai rămâne la FCSB şi în sezonul următor sunt extrem de mici.

Universitatea Craiova şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe Planic de la FCSB, la fel cum a procedat şi cu Mihai Bălaşa, când l-a salvat din disputa pe care jucătorul a avut-o cu Gigi Becali. În plus, pe lângă olteni, FC Ural, din Rusia, şi Eintracht Frankfurt, din Germania, l-au trecut pe Bogdan Planic în fruntea listei de transferuri.

Însă cei mai hotărâţi să-l aducă pe fundaşul central sârb din vară par a fi oficialii lui Fenerbahce. Conform presei din Turcia, clubul de tradiţie din Istanbul e pregătit pentru a câştiga lupta cu celelalte trei cluburi pentru transferul lui Bogdan Planic, care este văzut drept un  posibil salvator pentru defensiva clubului. Fenerbahce a avut parte, până acum, de un sezon dezastruos, şi s-a clasat pe locul 7, înainte de oprirea campionatului.

Afla mai multe despre: gigi becalisteauafcsbbogdan planic 

viewscnt
Articole similare