Experiențe împreună.
You are here:

Solskjaer despre faptul că United nu a trimis niciun şut pe poarta Bercelonei: "Este foarte dezamăgitor!"

Solskjaer despre faptul că United nu a trimis niciun şut pe poarta Bercelonei: "Este foarte dezamăgitor!"

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a declarat că "este foarte dezamăgitor" faptul că echipa lui Manchester United nu a trimis niciun şut pe poartea formaţiei FC Barcelona, la meciul din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

 "Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Ştiam că trebuie să ne apărăm fără minge şi că asta consumă energie. Mergem pe Camp Nou ştiind că va trebui să marcăm. Ne-am apărat bine în faţa lui Messi, ne-am păstrat tot timpul schemele noastre defensive.

Nu am tras niciun şut pe poartă, asta este foarte dezamăgitor. Am început rău, am fost nervoşi. Golul lor a venit după o fază cu multă mişcare, dar au avut noroc ca Shaw să devieze mingea în poarta noastră. Am fost buni la mijloc.

Nu suntem morţi. Scott McTominay a fost foarte bun, creşte de la meci la meci. Este un sportiv formidabil, care câştigă duelurile şi care este rapid. În sfârşit îşi găseşte locul", a declarat tehnicianul norvegian, potrivit lequipe.fr.

FC Barcelona a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Manchester United, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta