Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, dat pe spate de FCSB. De ce îi place echipa roş-albastră în acest sezon: ”Absolut! Este foarte greu să treci” | EXCLUSIV

Sorin Cârţu, dat pe spate de FCSB. De ce îi place echipa roş-albastră în acest sezon: ”Absolut! Este foarte greu să treci” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Superliga României a intrat în ultima parte a sezonului regular, dar FCSB a luat deja un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului. Sorin Cârţu (68 de ani) o vede campioană pe formaţia din Bucureşti şi a explicat de ce.

Universitatea Craiova are în faţă un meci extrem de greu, cel împotriva liderului FCSB. Duelul are loc duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Superligă.

Dacă Alex Mitriţă s-a arătat optimist cu privire la şansele formaţiei oltene contra bucureştenilor, Sorin Cârţu are o cu totul altă opinie.

Fostul preşedinte al clubului din Bănie consideră că FCSB are cel mai puternic şi în formă mijloc din campionat şi că aceasta va fi cartea câştigătoare a trupei din capitală.

De asemenea, Cârţu a sublinat faptul că aducerea lui Baba Alhassan este o achiziţie importantă pentru echipa roş-albastră.

Mijlocaşul ghanez a debutat la FCSB în meciul cu UTA Arad (4-0). A fost rezervă, dar a intrat în minutul 75 şi a oferit chiar o pasă decisivă, la reuşita care a stabilit scorul final, o reuşită semnată de David Miculescu (82).

”FCSB-ul mi-a plăcut. Atuul lor forte este mijlocul. Au un mijloc foarte puternic.

(n.r. E cel mai puternic din campionat?) Absolut, absolut. Albahan, Albaşan, Alhasan cu Olaru şi cu Şut este axul central de care vorbeam. Este foarte greu să treci pe axul lor central”, a declarat Cârţu, pentru Orange Sport.

FCSB este lider în Superligă, cu 47 de puncte, iar CFR şi Rapid sunt la egalitate, cu 36 de puncte. Universitatea Craiova este pe patru, cu 34 de puncte. Totodată, Sepsi şi Farul sunt la egalitate, cu 33 de puncte.

Cât despre Universitatea Craiova, unde a fost ultima oară oficial, Sorin Cârţu se teme că aceasta ar putea rata play-off-ul din acest sezon.

"Eu am un stres din punctul ăsta de vedere, că văd ecartul cu echipele din spatele nostru că se micşorează de la meci la meci", afirma Cârţu, tot pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligasorin cartu 

viewscnt
Articole similare