Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu despre selecţionerii Rădoi şi Mutu: "Asta este singura lor problemă!" | EXCLUSIV

Sorin Cârţu despre selecţionerii Rădoi şi Mutu: "Asta este singura lor problemă!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Universtităţii Craiova, Sorin Cârţu, a vorbit despre numirea celor doi selecţioneri de la naţionala mare şi de tineret, Mirel Rădoi şi Adrian Mutu.

În opinia fostului internaţional, singura problemă pe care o au în acest moment, noii selecţioneri, Adrian Mutu (România U21) şi Mirel Răđoi, este legată de faptul că nu au jocuri foarte multe ca antrenori la un nivel înalt. Cu toate acestea, Cârţu este optimist şi ştie cum îşi pot apropia cei doi rezultate bune pentru fotbalul românesc.

"Amândoi au o problemă că nu au o experienţă foarte mare, de jocuri foarte multe. Nici puternice, nici ceea ce le-a oferit adversarul, situaţii grele în care te pune adversarul. Aici, în special, mă gândesc la Adi Mutu. Rădoi, fiind la Steaua, a avut mai multe jocuri importante, a jucat şi în cupele europene. Dar acum este foarte importantă şi inspiraţia pe care o au ei, ceea ce transmit, legătura lor cu jucătorii, cu vestiarul. În felul ăsta pot să îşi apropie rezultatele" a mărturisit Sorin Cârţu, pentru Telekom Sport.

Mirel Rădoi (39 de ani) a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale în luna noiembrie, dar nu a apucat să debuteze încă oficial pe banca tehnică a primei reprezentative. El vine după un parcurs entuziasmant la cârma reprezentativei de tineret a României.

Adrian Mutu (41 de ani) a fost numit la conducerea tehnică a naţionalei U21 în locul lui Mirel Rădoi. Experienţa sa de antrenor se rezumă la 11 meciuri pe banca formaţiei FC Voluntari şi la perioada petrecută la echipa de tineret a clubului Al Wahda.

Afla mai multe despre: sorin cârţuadrian mutumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare