Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, sceptic despre şansele României de a ajunge la Mondial: ”Mai vorbim după meciul cu Macedonia”. Ce jucător a remarcat în victoria cu Islanda | EXCLUSIV

Sorin Cârţu, sceptic despre şansele României de a ajunge la Mondial: ”Mai vorbim după meciul cu Macedonia”. Ce jucător a remarcat în victoria cu Islanda | EXCLUSIV
Comentarii

Sorin Cârţu a vorbit despre victoria României cu Islanda. partidă în care un jucător de la clubul său, Jovan Markovic, şi-a făcut debutul la naţionala mare.

România a reuşit să obţină prima victorie după patru înfrângeri consecutive, scor 2-0, în faţa Islandei. Man şi Stanciu au marcat golurile selecţionatei lui Rădoi şi au adus trei puncte cruciale înapoi la Bcuureşti. După ce s-a impus joi seara, România se află la doar patru puncte de prima poziţie, ocupată de Armenia.

Sorin Cârţu a discutat despre partida naţionalei, care i-a lăsat o impresie destul de bună. Preşedintele Craiovei l-a remarcat pe STanciu pentru prestaţia sa, însă a amintit că Islanda de acum nu mai este Islanda de acum un an şi jumătate, cea care ne-a eliminat în barajul pentru Euro.

Sorin Cârţu, sceptic despre şansele României de a ajunge la Mondial

Acum e impresie bună, că am câştigat. Nu trebuie să subapreciem victoria. E un nou început. Islanda a fost modestă, departe de ce a oferit data trecută, au şi probelemele lor, cu jucători tineri, noi apariţii.

Ne-am responsabilizat pentru ce era de făcut. Vom vorbi din nou după ce ne întâlnim cu Macedonia de Nord. E bine că am câştigat, am mai avut partide cu adversari mai modeşti, le-am tratat greşit şi ne am încurcat.

Stanciu apare pe lista marcatorilor, asta o să îl mobilizeze mai mult, să înţeleagă că e un lider al acestei echipe, are nevoie de o constanţă mai mare, echipa are nevoie de experienţa lui, de talentul lui, de valoarea lui”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăsorin cârţunicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare