Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem şanse să câştigăm toate meciurile”. Analiza lui Panduru despre cel mai bun post pentru Stanciu: ”Acolo ar trebui să joace” | EXCLUSIV

”Avem şanse să câştigăm toate meciurile”. Analiza lui Panduru despre cel mai bun post pentru Stanciu: ”Acolo ar trebui să joace” | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru, inivtat în studioul Telekom Sport, a vorbit despre prestaţia echipei naţionale în victoria cu Islanda.

România a reuşit prima victorie după patru înfrângeri consecutive, joi seara, în faţa Islandei. ”Tricolorii” s-au impus cu 2-0, graţie golurilor lui Man şi Stanciu, în faţa unei naţionale aflate în mijlocul unui scandal monstru.

Basarab Panduru a analizat prestaţia ”tricolorilor”, în special cea a fotbaliştilor de la mijloc. Cicâldău, Stanciu şi Nedelcu au fost titularii lui Rădoi, ultimii doi dintre aceştia integralişti, şi au făcut un meci bun pentru naţională. Panduru a vorbit despre cel mai bun post al lui Nicuşor Stanciu, care a fost depus într-o varietate de poziţii la selecţionata noastră.

Analiza lui Panduru despre cel mai bun post pentru Stanciu

Nu ştiu dacă a fost un meci mare, dar nu ştiu dacă mai era important să facem spectacol. Avem un meci dificil cu Germania în deplasare, în rest avem şanse să câştigăm în toate.

Cicâldău a venit cu moral, Stanciu ar trebui să joace inter, unde a jucat, şi nu mai în spate. Cred că nu am arătat foarte bine, dar am arătat mai bine decât Islanda, care nu ne-a pus probleme în seara asta. Am câştigat un meci important, care ne bagă în curs pentru locul doi.

Cu Nedelcu e un mare semn de întrebare. De ce Nedelcu? Când îl ai pe Răzvan Marin. Dacă Nedelcu joacă fundaş central în Germania, îl băgăm luna viitoare tot mijlocaş la închidere, nu?”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăbasarab pandururomâniaislanda românianicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare