Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol de gală! CSM Bucureşti îşi prezintă miercuri lotul pentru noul sezon

Spectacol de gală! CSM Bucureşti îşi prezintă miercuri lotul pentru noul sezon

Handbal

Comentarii

Cele mai iubite handbaliste din ţară se pregătesc de întâlnirea cu fanii lor într-un centru comerical din Capitală. Evenimentul are loc miercuri, de la ora 19:00.

Cristina Neagu, Nora Mork, Crina Pintea, Carmen Martin şi celelalte vedete ale CSM Bucureşti vor răspunde la întrebările fanilor şi vor acorda autografe.
 
“Abia aşteptăm să ne revedem cu fanii! Urmează un sezon lung, în care avem mare nevoie de susţinerea lor şi cred că întâlnirea cu ei ne va da energie pentru primul meci din acest an, Supercupa României!" a declarat Cristina Neagu. 
 
Susţinătorii se vor putea fotografia alături de noile achiziţii şi chiar vor putea face echipă cu “tigroaicele” în concursurile organizate special în cadrul evenimentului. Câştigătorii vor avea şansa să câştige abonamente pentru tot sezonul la meciurile echipei de handbal feminin şi materiale promoţionale cu însemnele clubului CSM Bucureşti. Debutul în noul sezon va coincide cu Supercupa României, primul trofeu pus în joc. Confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea va avea loc duminică, 25 august, la Braşov. 

Afla mai multe despre: csm bucurestiprezentare lotcentru comercialneagumork 

viewscnt
Articole similare