Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacolul din NBA revine la Telekom Sport! Toate detaliile despre noul sezon din cel mai tare campionat de baschet din lume sunt AICI

Spectacolul din NBA revine la Telekom Sport! Toate detaliile despre noul sezon din cel mai tare campionat de baschet din lume sunt AICIgalerie foto

Baschet

Comentarii

Pentru al nouălea an consecutiv, Telekom Sport vă oferă cel mai bun baschet de pe planetă. Noul sezon va începe, de această dată, cu aproape două săptămâni mai devreme, spre deosebire de ultimii 30 de ani, pentru ca echipele să aibă mai mult timp de odihnă între meciuri.

Până în ianuarie, Telekom Sport va transmite câte două meciuri în fiecare săptămână, sâmbătă dimineaţă şi duminică dimineaţă, iar, din 2019, vom vedea chiar trei meciuri în weekend.

A fost o vară foarte agitată în NBA, în care au avut loc transferuri importante, fie jucători implicaţi în trade, fie plecaţi liberi de contract, însă, marea favorită a ligii rămâne campioana ultimelor două sezoane, Golden State Warriors.

Primul meci transmis în direct de Telekom Sport este duminică dimineaţa, de la 05;40, Los Angeles Lakers - Houston Rockets.

Transferuri spectaculoase

Fără a pierde oameni importanţi echipa condusă de Steve Kerr şi-a adus un jucător important pentru primul 5, în partea a doua a sezonului, în persoana lui DeMarcus Cousins, care a semnat liber de contract, o înteţelegere valabilă un sezon, cu un salariu de 5,3 milioane de dolari.

Pe lângă acest aspect, Golden State l-a transformat pe Stephen Curry în cel mai bine plătit jucător din NBA, 37,5 milioane de dolari pe sezon.

Cu siguranţă, mutarea cea mai spectaculoasă din ultimii ani a fost trecerea lui LeBron James de la Cleveland în Los Angeles, liber de contract. După un deceniu în care "The King” a fost prezent de fiecare dată în marea finală, acum, doar o minune ar face ca James să mai fie prezent în ultimul act.

Iar asta în ciuda faptului că Lakers şi-a îmbunătăţit lotul faţă de anii trecuţi. Pe lângă Lonzo Ball şi Kyle Kuzman, plus venirea lui LeBron, au mai fost aduşi Rajon Rando, Michael Beasley, Lance Stephenson şi JaVale McGee.

Houston Rockets a fost aproape de detronarea lui Golden State sezonul trecut, dar, după ce nu a reuşit acest lucru, Mike D'Antoni i-a pierdut pe Luc Mbah a Moute şi Trevor Ariza, dar i-a primit pe Carmelo Anthony,  pe James Ennis III şi pe Michael Carter-Williams. Pe lângă aceste mutări, Capela şi Chris Paul şi-au prelungit contractele.

Un alt trade interesant s-a petrecut în vară când Toronto Raptors l-a adus pe Kawhi Leonard, în schimbul lui DeMar Derozan. În tranzacţie fiind inclusă şi plecarea lui Danny Green în Canada.

Philadelphia 76ers şi Oklahoma City Thunder rămân ca şi anul trecut echipe importante în est şi în vest. Cei de la OKC au reuşit să îi prelungească înţelegerea lui Paul George, iar 76ers rămân cu un lot stabil ce a mai câştigat un an de experienţă.

Boston Celtics este considerată drept o mare favorită la finala NBA, iar marele atu al verzilor, pe lângă lotul pus foarte bine la punct, pare revenirea după aciddentare a lui Gordon Hayward.

Pe lângă transferurile importante reuşite, a fost o vară interesantă şi din punct de vedere al draftului. Un draft NBA care a oferit în runda 1, în primele 5 selecţii, jucători cu calităţi deosebite, printre care şi un sloven.

Luka Doncic, selectat de Atlanta Hawks, a ajuns la Dallas Mavericks. Deandre Ayton din Bahamas a fost selecţionat de Phoenix Suns, Marvin Bagley III, de la Duke, a fost draftat de Sacramento Kings, Jaren Jackson Jr. a fost luat de către cei de la Memphis, iar Trae Young a ajuns la Atlanta după ce a fost selecţionat de Dallas.

În plin sezon, rămâne întrebarea unde va ajunge Jimmy Butler. Extrema de la Minnesota Timberwolves îşi doreşte să plece, iar prima opţiune pare a fi Miami Heat, dar, deocamdată, nu s-a ajuns la nicio înţelegere.

Bătălia pentru titlul de MVP rămâne o mare necunoscută a sezonului. Dacă anul trecut Harden a câştigat premiul, acum, LeBron James, Anthony Davis şi Giannis Antetokounmpo par principalii favoriţi ai premiului.

TOP 10 Transferuri:
1.Lebron James, la Los Angeles Lakers
2. Kawhi Leonard, la Toronto Raptors
3. DeMarcus Cousins, la Golden State Warriors
4.DeMar Derozan, la San Antonio Spurs
5.Carmelo Anthony, la Houston Rockets
6. Dennis Schröder, la Oklahoma City Thunder
7. Jabari Parker, la Chicago Bulls
8.Trevor Ariza, la Phoenix Suns
9. Doug McDermott, la Indiana Pacers
10. Julius Randle, la Los Angeles Lakers

Cotele la pariuri

Afla mai multe despre: telekom sportnbalebron james 

viewscnt
Articole similare